Kustannusosakeyhtiö Otava

Kansainvälistä jännitystä kevääseen

Jaa

Otavan käännetyt dekkarit tarjoavat tänä keväänä huippulaadukkaita tarinoita jännityksen nälkäiselle lukijalle. 

Jørn Lier Horst: Yömies (Otava) 

Larvik, Norja. Kylmänä ja sumuisena päivänä kaupungin keskusaukiolla kohoaa hirveä näky: naisen pää seipään nokassa. Kukaan ei tunnista nuorta uhria, ja kaupunki on järkytyksen vallassa. Rikospoliisi William Wisting joutuu kohtaamaan uransa kammottavimman murhan. Koko maan surressa paineet vain kasvavat, kun pian joesta löytyy uusi ruumis. Tutkimus vie Wistingin asekauppiaiden, huumeiden salakuljettajien ja ihmisten ahdingosta hyötyvien rikollisten raakaan maailmaan. Ja vaikka tapaus vaikuttaa mahdottomalta, alkavat kauheudet pian kiertyä mystisen Yömiehen ympärille.

Ilmestyy 28.3. 

Patricia Cornwell: Kalmankalpea (Otava)

Kohuoikeudenkäynti aiheuttaa väkivaltaisuuksia Alexandrian kaupungissa, ja annettuaan todistajanlausuntonsa Scarpetta joutuukin suoraan ruumishuoneelle - tuomarin lähisukulainen on murhattu oikeudenkäynnin aikana. Miksi kahden vuoden takainen murha aiheuttaa niin valtavaa kuohuntaa, ja mihin väkivallan aalto oikein päättyy? Tiivistunnelmaisessa trillerissä Kay Scarpetta taistelee aikaa vastaan selvittääkseen kasvottoman pahantekijän henkilöllisyyden.

Ilmestyy 4.4. 

Chris Carter: Ääni kuolemalle (Otava) 

LAPD:n erikoismurharyhmän Robert Hunter käsketään seuraamaan netissä livelähetystä, joka on tarkoitettu vain hänen silmilleen. Hän joutuu tekemään mahdottoman valinnan: tapetaanko ruudulla näkyvä uhri tulella vai vedellä? LAPD tekee kaikkensa löytääkseen digitaalisen reitin tappajan luo, mutta tämä on salannut jälkensä taitavasti. Ennen kuin tutkinta edes kunnolla käynnistyy, Hunter saa uuden verkko-osoitteen, jossa odottaa uusi uhri. Panokset kovenevat: kuolintavasta äänestävät nyt netin äärellä lähetystä seuraavat ihmiset... ja heitä on koko ajan enemmän.

Ilmestyy 24.4.

Sarah Pearse: Retriitti (Otava) 

Vastikään avattu idyllinen lomakeskus lupaa pakopaikan arjesta. Englannin rannikolla sijaitsevalla saarella on kuitenkin synkkä menneisyys: mustan surman aikaan sinne eristettiin sairastuneita, ja 1990-luvulla saarta piinasi sarjamurhaaja. Kun nuori nainen löydetään saarelta kuolleena, etsivä Elin Warner lähetetään tutkimaan tapausta. Elinillä on saareen myös henkilökohtainen side. Kuolemantapauksia tulee lisää, enää ei voi olla kyse sattumasta. Mutta miksi joku haluaisi murhata luksuslomakeskuksen vieraita? Onko saari kirottu, kuten tarina väittää?

Ilmestyy 2.5. 

PDF-vedokset, arvostelukappaleet, haastattelut: ilmo.muuronen@otava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Otavan uudet lukulähettiläät vievät lukuiloa eteenpäin10.4.2024 13:00:00 EEST | Tiedote

Otava aloittaa huhtikuussa uuden, lukemista ja kirjallisuutta edistävän hankkeen kun kaksi lukulähettilästä ryhtyy viemään lukemisen iloa eteenpäin. Lasten- ja nuortenkirjallisuuden puolestapuhujana aloittaa kirjastoammattilainen ja lukuaktivisti Henriika Tulivirta ja kauno- ja tietokirjallisuuden lukulähettiläänä kirja-alan vaikuttaja sekä Kirsin Book Club -kirjablogin, lukupiirien ja -podcastin perustaja Kirsi Ranin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye