Veikkaus Oy

Viiden porukka nappasi väärillä numeroilla puoli miljoonaa

Jaa

Lauantaina 9.3 Kaikki tai ei mitään pelin -arvonnassa löytyi yksi rivi, jossa oli kaikki numerot väärin. Puolen miljoonan voitto jaettiin viiden pelaajan kesken.

Onnekkaassa rivissä meni kaikki 12 numeroa väärin. Pelissä oli mukana Onnenapila ja kun onnennumero osui vielä oikein, nousi voitto nelinkertaiseksi eli puoleen miljoonaan euroon. Tästä potista jokaiselle voittajalle lähti 100 000 euron voitto.

Voitto osui valmisporukkapeliin, jonka osuudet oli myyty viidessä eri myyntipaikassa. Onnekas peli lähti voittajien matkaan Jämsän Keskuskioskilta, Kokkolan K-Market Ykspihlajasta, Nummelan Citymarketista sekä Jyväskylän Seppälän Pelaamosta.

Yksi osuus oli ostettu Oulun Isokadun R-kioskilta. Veikkaus tavoitti Isokadulla onnekkaan pelinsä ostaneen voittaneen tuoreeltaan voiton jälkeen.

- Lähetän lämpimiä terveisiä muille porukan voittajille. Hieno homma tämä on kyllä, tyytyväinen voittaja kertoi puhelimitse.

Vuoden 2024 suurimmat Kaikki tai ei mitään pelin voitot

Kierros              Voittosumma                             Paikkakunta

10/2024           500 000 €                                    Jämsä, Kokkola, Jyväskylä, Vihti, Oulu

7/2024              250 000 €                                    Kerava

7/2024              125 000 €                                    Kotka

8/2024              125 000 €                                    Rauma

 

Kaikki tai ei mitään on päivittäinen arvontapeli. Pelissä valitaan 12 numeroa 24 numerosta. Pelaamalla Onnenapilaa voit nelinkertaistaa voittosi ja voitat lähes kaksi kertaa useammin. Pelin erikoisuutena on voitonjako, jossa pelaaja voittaa päävoiton joko saamalla kaikki 12 numeroa oikein tai väärin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye