Avain

Milla Keräsen Kaarneen varjo -romaani kuljettaa 1700-luvun Turkuun

Jaa

Milla Keräsen historiallinen romaani Kaarneen varjo on tarina muistin epäluotettavuudesta, järjestä ja hulluudesta sekä uskosta tieteeseen ja paholaiseen. Tarina sijoittuu 1760-luvun Turkuun.

Milla Keräsen Kaarneen varjo -romaani sijoittuu 1700-luvun Turkuun.
Milla Keräsen Kaarneen varjo -romaani sijoittuu 1700-luvun Turkuun.

Turun Puolalanmäellä sijaitsevan Kaarneen talon isäntä Alexander Keith on kadonnut. Hänen ystävänsä medisiinari Thomas Hope herää sekavasta unesta muistinsa menettäneenä. Kukaan ei suostu kertomaan, mitä on tapahtunut, mutta naapurit kuiskailevat paholaisesta ja kokoontumisista, joita talossa on pidetty. Penkoessaan Alexanderin menneisyyttä ja omia muistojaan Thomas joutuu kyseenalaistamaan, mitkä Kaarneen isännän tarinoista olivat totta ja mitkä sepitettä.

Professorin tytär Elisabeth Augustin on menettänyt kaiken isänsä kuoltua ja joutunut  sukulaismiesten holhouksen alle. Itsenäiseen elämään tottunut nainen on valmis tekemään kaikkensa saadakseen taas vallan omaan elämäänsä. 

Autioitunut Kaarneen talo vetää puoleensa niin Thomasia kuin Elisabethia. Alexanderin katoaminen ei ole kuitenkaan ainoa salaisuus, jonka talo kätkee sisäänsä. 

Milla Keränen on tamperelainen kirjailija. Kaarneen varjo on hänen kolmas historiallinen romaaninsa. 

teos: Kaarneen varjo
kirjailija: Milla Keränen
ISBN: 9789523045255
kustantaja: Avain
sivuja: 397
ilmestymispäivä: 20.3.2024

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Milla Keräsen Kaarneen varjo -romaani sijoittuu 1700-luvun Turkuun.
Milla Keräsen Kaarneen varjo -romaani sijoittuu 1700-luvun Turkuun.
Lataa
kansi: Milla Keränen, Kaarneen varjo
kansi: Milla Keränen, Kaarneen varjo
Lataa
Lataa

Liitteet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Avaimen syksy 2024: Esikoisromaaneja ja monipuolista tietokirjallisuutta12.4.2024 09:14:58 EEST | Tiedote

Avaimen tulevan syksyn kustannusohjelmassa on kolme esikoisromaania, jännitystä ja parisuhteita. Tietokirjat rikastuttavat lukijoita muun muassa kuljettamalla Tulenkantajien jäljille Helsinkiin sekä J. A. Hollon elämää pohtivalla teoksella. Omakohtaiset tarinat kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, autismista ja läheisen kuoleman loppuun saattamisesta tarjoavat tietoa ja vertaistukea. Lastenromaanit Rontti-kissan jokiseikkailu sekä Rosmariini ja metsänväen joulu kuljettavat koko perheen huimiin seikkailuihin. Myrsky Hyrskynen ja sekasotkuhuone avaa lukijan silmät mielikuvitukselle. Syksyn selkoromaanien joukossa on muun muassa ukrainalaisen tytön ja venäläisen pojan ystävyydestä kertova Tanssii hyttysten kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye