iQ Payments Oy

Kotka, Pori, Rovaniemi ja Vaasa lisätty PayiQ Tickets -sovellukseen

Jaa

PayiQ Tickets jatkaa laajentumistaan, kun Kotka, Pori, Rovaniemi ja Vaasa ovat lisänneet joukkoliikenteen bussilippunsa sovellukseen.

Viime kuukausien aikana PayiQ Tickets -sovellukseen on liittynyt neljä uutta kaupunkia. Rovaniemen kertaliput aikuisille ja lapsille lisättiin jo viime vuonna. Tammikuussa lippuvalikoima kasvoi Vaasan aikuisten ja lasten kertalipuilla sekä Porin aikuisten kerta- ja kausilipuilla. Uusin lisäys on aikuisten ja lasten kertaliput kaikille Kotkan joukkoliikenteen vyöhykkeille.

PayiQ Tickets -sovelluksella voi ostaa paikallisliikenteen bussilippuja 30 kaupungissa ja kunnassa. Lisäksi käyttäjät voivat ostaa kaukoliikenteen matkalippuja ympäri Suomea. PayiQ Tickets on ladattavissa ilmaiseksi älypuhelimille Google Play ja App Store -kaupoissa ja se tukee kaikkia käytetyimpiä maksutapoja. Se tarjoaa myös muutakin kuin bussilippuja: PayiQ Tickets mittaa käyttäjän säästämän hiilidioksidin määrän tunnistamalla käytetyt liikkumismuodot. Tämä GreenImpact-ominaisuus kannustaa käyttäjiä valitsemaan ilmastoystävällisiä liikkumismuotoja, kuten joukkoliikenteen, ja palkitsee siitä, että vaikuttaa kaupungin päästöjen vähentämiseen.

”Toivotamme ilolla uudet kaupungit tervetulleiksi PayiQ Tickets -sovellukseen. Lippujen myynnin aloittaminen on tehty mahdollisimman nopeaksi ja sujuvaksi. PayiQ Tickets -sovelluksen etuja käyttäjille ovatkin helppous ja yksinkertaisuus – käyttäjillä ei ole tarvetta usealle erilliselle sovellukselle, koska kaikki liput saa samasta sovelluksesta. Lisäksi käyttäjät voivat seurata, kuinka heidän liikkumisvalintansa vaikuttavat heidän hiilijalanjälkeensä. Uskomme, että jokainen voi vaikuttaa pienillä teoilla”, sanoo PayiQ:n toimitusjohtaja Elena Lipchenko.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

PayiQ tukee yrityksiä ja kaupunkeja niiden pyrkiessä hiilineutraaliksi. PayiQ:n pilvipohjainen mobiililippualusta tarjoaa yrityksille työmatkaedun hallintajärjestelmän sekä helpon tavan maksaa joukkoliikenteestä. Samalla se seuraa erilaisten liikkumistapojen hiilijalanjälkeä. PayiQ tarjoaa pelillistämistyökalun, joka auttaa ohjaamaan käyttäjiä kohti hiilineutraalia liikkumista ja elämää. PayiQ:n alusta kerää arvokasta tietoa liikkumisesta ja joukkoliikenteen käytöstä. Tätä reaaliaikaista dataa voidaan hyödyntää asiakaskokemuksen parantamiseen sekä vastaamaan yritysten ja kaupunkien muuttuviin raportointitarpeisiin.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta iQ Payments Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye