AbbVie Oy

AbbVie sijoittui Great Place to Work 2024 -tutkimuksessa sijalle 6

Jaa
  • AbbVie Oy sijoittui Suomen Great Place to Work 2024 -tutkimuksessa keskisuurten organisaatioiden sarjassa sijalle 6  
  • AbbVie Oy on Great Place to Work -tutkimuksessa parhaiten sijoittunut lääkeyritys 

AbbVie Oy on listattu Great Place to Work 2024 -tutkimuksessa Suomen 6. parhaaksi työpaikaksi keskisuurten organisaatioiden sarjassa. AbbVie on sijoittunut Great Place to Work -tutkimuksissa korkealle myös kansainvälisesti. 

”Tänä vuonna meille myönnettiin Great Place to Work Legends -tunnustus siitä, että olemme sijoittuneet Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon jo kymmenen vuoden ajan. Tämä kertoo siitä, että olemme pitkäjänteisesti rakentaneet kulttuuriamme ja hyvää työpaikkaa. AbbVien vahva kulttuuri – se miten työskentelemme yhdessä tavoitteidemme saavuttamiseksi – antaa vahvan pohjan yrityksemme menestykselle ja sijoittumiselle yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Yhteisöllinen kulttuuri ei ole kuitenkaan itsestäänselvyys, teemme sen eteen töitä joka päivä, jokaisessa kohtaamisessa” , toteaa AbbVien HR-johtaja Juha Salonen. 

AbbVie listattiin viime vuonna yhdeksi Euroopan ja maailman parhaista työpaikoista  

Great Place To Work® Institute on julkaissut Suomen Parhaat Työpaikat™ -listan jo vuodesta 2002 lähtien. Listaus perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista. Great Place To Work® Instituten toteuttamassa Euroopan parhaiden työpaikkojen listauksessa AbbVie sijoittui vuonna 2023 sijalle kaksi ja maailman parhaiden työpaikkojen listauksessa sijalle neljä. 

Yhteisöllisyydestä voimaa 

Työyhteisön merkitys AbbViellä on suuri. Suurin osa työntekijöistämme kokee, että AbbVie on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka ja AbbVielle on mieluisaa tulla töihin. Uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi työyhteisöömme, joka antaa hyvät valmiudet työssä ja uudessa organisaatiossa onnistumiselle. Myös toisista välittäminen ja tasa-arvoinen kohtelu koetaan vahvuuksiksimme.  

Työyhteisössämme olemme panostaneet erityisesti psykologisen turvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen, joka vahvistaa yhteenkuulumisen tunnetta ja yhdistettynä selkeisiin odotuksiin johtaa myös huipputuloksiin. Käytännössä tämä on tarkoittanut erilaisten valmiuksien, mm. palaute- ja keskustelutaitojen kehittämistä niin esihenkilö- kuin tiimitasolla sekä ymmärryksen lisäämistä yksilöiden moninaisuuden tuomasta arvosta.

”Yhteistyölle rakentuva kulttuuri on nähty olennaisena osana liiketoimintaamme AbbVien perustamisesta alkaen kaikilla organisaation tasoilla. Rakennamme yhdessä huippuammattilaisten yhteisöä, johon jokainen työntekijä tuo oman arvokkaan panoksensa ja saa tilaisuuden oppia muilta osaajilta. Näin toimimalla pystymme tuottamaan myös asiakkaillemme lääketieteen huippua edustavia ratkaisuja, jotka tukevat potilaiden elämänlaatua ja toimintakykyä”, toteaa Salonen. 

Great Place to Work -sertifikaatti 

AbbVie on saanut Grate Place to Work -sertifioinnin vuodelle 2024. 

Vuodeksi kerrallaan myönnettävän sertifioinnin saavat ne organisaatiot, joiden osalta GPTW-henkilöstötutkimus osoittaa, että työntekijät viihtyvät työpaikallaan ja luottavat työnantajaansa. Great Place to Work -instituutin henkilöstötutkimuksen metodologia perustuu yli 30 vuoden aikana kerättyyn dataan ja ymmärrykseen työntekijäkokemuksesta ja yrityskulttuurista.  

Yhteyshenkilöt 

Juha Salonen 
HR-johtaja, AbbVie Oy 
Puh. +358 50 441 5497 
juha.salonen@abbvie.com 
 
LINKKI: Millaista on työskennellä AbbVie Suomessa? https://youtu.be/y1mWXoMcKCk  

FI-ABBV-240016/03.2024

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoa julkaisijasta

AbbVie on yksi maailman suurimmista lääkeyrityksistä, joka kehittää hoitoja vakaviin sairauksiin, keskittyen immunologisiin ja neurologisiin sairauksiin, onkologiaan ja hematologiaan sekä silmäsairauksiin. ​

Tavoitteemme on parantaa vakavien sairauksien kanssa elävien ihmisten elämänlaatua. Terveydenhuollon ammattilaisille tavoitteenamme on tarjota lääkeluokkansa parhaita tai uusia vaikutusmekanismeja hyödyntäviä ratkaisuja.​

Haluamme olla lääkealan paras ja kiinnostavin työpaikka. Suomessa työntekijöitä on noin 100​ ja toimistomme sijaitsee Pasilassa. ​

Potilaskeskeinen ajattelumme kiteytyy mottoomme 'Aina ihminen’.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta AbbVie Oy

Kestävä terveydenhuolto -verkosto: Priorisointi kaipaa avointa periaatekeskustelua – keskusteluun arvopohjasta tarvitaan myös kansalaisten näkemystä30.11.2023 10:30:00 EET | Tiedote

Miten Suomi pysyy terveydenhuollon kärjessä säästöpaineiden kasvaessa? Priorisointia ei tulisi nähdä vain säästökeinona, vaan päätöksentekona siitä, miten resursseja voidaan kohdentaa kaikkien kannalta mahdollisimman hyvin. Asiaan on monta näkökulmaa ja päätöksenteko jakautuu yhteiskunnassa usealle tasolle – monimutkainen asia vaatii paitsi ajantasaista ja kansalaisia osallistavaa keskustelua, myös selkeää ohjausta päätöksentekijöiltä.

Kestävä terveydenhuolto -hanke: Terveydenhuollon pirullisia ongelmia ei ratkaista pikavoittoja tavoittelemalla28.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kaikkea yhteiskunnallista päätöksentekoa haastaa nopeasti muuttuva toimintaympäristö, jossa asioiden välisiä suhteita on koko ajan vaikeampi hahmottaa. Myös terveydenhuollossa puhutaan ”pirullisista ongelmista”. Näihin lukeutuu esimerkiksi hyvinvointialueilla ajankohtainen palveluverkkojen rakentaminen – miten varmistetaan, että sairastuneet saavat oikeaan aikaan tarvitsemaansa palvelua ja hoitoa, kun rahat ovat tiukalla ja hoitajista huutava pula?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye