Kasvu Open

Maksuton lakineuvonta vastaa pk-yritysten juridiikan janoon

Jaa

Yritysjuridiikkaan erikoistuneen lakitoimisto Yritysjuristin ja Kasvu Openin yhteistyö saa jatkoa. Ensimmäisen vuoden opeista syntyi myös maksuton lakineuvonta. 

Kasvu Openin valtakunnallinen yhteistyökumppani Yritysjuristi lanseeraa yrityksille suunnatun maksuttoman lakineuvonnan. Idea palveluun syntyi, kun Yritysjuristin asiantuntijat sparrasivat yrittäjiä Kasvu Openin sparrausohjelmissa vuonna 2023.
Yritysjuristin maksuton lakineuvonta on tarkoitettu Kasvu Openin pk-yritysverkostolle. /Yritysjuristi

Kasvu Openin valtakunnallinen yhteistyökumppani Yritysjuristi lanseeraa yrityksille suunnatun maksuttoman lakineuvonnan. Idea palveluun syntyi, kun Yritysjuristin asiantuntijat sparrasivat yrittäjiä Kasvu Openin sparrausohjelmissa vuonna 2023.

– Tunnistimme sparraustapaamisissa, että pk-yritykset ovat arjessaan usein tilanteessa, jossa kaipaavat nopeasti vahvistusta päätöksilleen. Haluamme maksuttoman lakipalvelun kautta tarjota nopean ja tehokkaan kanavan niille asioille, jotka meiltä juristeilta tulee niin sanotusti kuin “apteekin hyllyltä”, mutta aiheuttaa päänvaivaa yrittäjille, Yritysjuristin osakas Ramezan Puhto kertoo.

Maksuton lakineuvonta on tarkoitettu Kasvu Openin verkostolle. Yritysjuristin lakineuvonta palvelee asiakkaita sekä puhelimitse että sähköpostin kautta. Lakipalvelun puhelinnumero on +358 40 4151 116 ja sähköposti info@yritysjuristi.fiYhteydenottoihin luvataan vastata viimeistään 48 tunnin sisällä.

Huomaathan, että oikeudelliset toimeksiannot sekä sopimusten ja muiden asiakirjojen laatimiset ja tarkistamiset tehdään maksullisena toimeksiantotyönä.

MAKSUTON LAKINEUVONTA VASTAA TARPEESEEN

Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo, että Yritysjuristin asiantuntemukselle on selkeä tarve pk-yrityskentässä. 

– Yritysten juridisen osaamisen tarve rahoitusratkaisuiden, sopimusneuvotteluiden ja omistuksen laajentamisen näkökulmista korostuu kasvua hakevilla pk-yrityksillä. Siksi Yritysjuristin osaamisella on ollut iso merkitys kymmenien yritysten kasvumatkalla jo pelkästään viime vuoden aikana, Seppälä kehuu.

Yritysjuristi on yritysjuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto, jonka matka Kasvu Openin valtakunnallinen yhteistyökumppanina alkoi vuonna 2023 ja jatkuu vuonna 2024.

Yritysjuristin edustajat osallistuvat aktiivisesti pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen Kasvu Open -sparraajina. Sparraajien työ on vapaahehtoistyötä, joka edistää  pk-yritysten kasvua ja menestystä.

– Yritysjuristin tiimillä on omaa kokemusta yrittämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Tämä näkyy selkeästi heidän asiantuntijoidensa saamassa erinomaisessa palautteessa, Seppälä huomioi.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Ramezan Puhto
osakas, Yritysjuristi
040 415 1116
puhto@yritysjuristi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye