Elvak Oy laajentaa rakentamisen suunnitteluun

Jaa

Talotekniikkayhtiö Elvak Oy ostaa Insinööritoimisto Mäkeläinen Oy:n osakekannan Mäkeläisen toimivan johdon ja Lehto Investin kanssa.

Mäkeläinen on rakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Omistusjärjestelyn myötä Elvak laajentaa toimintaansa rakentamisen suunnitteluun. Elvakin ja Mäkeläisen tavoitteena on kehittää yhdessä markkinoiden tehokkain suunnitteluprosessi ja paras asiakaskokemus. Yhtiöiden strategiat ja palvelut tullaan yhteensovittamaan toisiaan tukeviksi.

Molempien yritysten omistus on vahvasti henkilöstöllä, mikä näkyy toiminnassa.
– Asiakas voi luottaa siihen, että saa aina parasta mahdollista palvelua, Elvakin toimitusjohtaja Timo Lehto sanoo.

null

Kokonaisvaltainen suunnittelu on asiakkaan etu

Mäkeläisen ja Elvakin yhteistyön syventyminen hyödyttää ennen kaikkea asiakkaita.
– Elvak ja Mäkeläinen mahdollistavat yhdessä laajemman palvelutarjonnan, kun rakenne- ja talotekniikkasuunnittelu voidaan hankkia helposti yhdeltä toimijalta. Suunnitellaan yhdessä kestävää huomista, Mäkeläisen toimitusjohtaja Olli Salo sanoo.

– On asiakkaalle valtava etu, kun suunnittelija ymmärtää rakentamisen käytännöistä ja kustannusten muodostumisesta kokonaisvaltaisesti, Lehto sanoo.

– Olen innoissani yhtiöiden palvelutarjonnan yhdistämisen tuomista mahdollisuuksista ja yhteistyön tekemisestä uusien asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien kanssa, Lehto sanoo.

Vastuullinen rakentaminen lähtee suunnittelusta

Kestävä kehitys ohjaa kotimaisen rakentamisen ja kiinteistöalan markkinaa kohti kohti puu- ja hybridirakentamista, jossa hyödynnetään eri materiaalien parhaat puolet. Insinööritoimisto Mäkeläisellä on vahvaa osaamista puu-, betoni-, lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelusta asuin- ja toimitilarakentamiseen.

– Tähtäämme markkinajohtajaksi vastuullisessa ja kokonaisvaltaisessa tulevaisuuden rakentamisen suunnittelussa – etenkin teollisen rakentamisen ja puurakentamisen suunnittelussa, Lehto sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: 

Timo Lehto, Toimitusjohtaja Elvak Oy 
+358409624076, timo.lehto@elvak.fi 

Kari Kokko, Myyntijohtaja Elvak Oy
+358 44 9866320, kari.kokko@elvak.fi

 Olli Salo, Toimitusjohtaja Insinööritoimisto Mäkeläinen Oy
+358405066636, olli.salo@insmakelainen.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempeleläinen Elvak Oy tarjoaa talotekniikan palveluita kattavasti koko Suomen alueella. Yhtiön palveluihin kuuluu talotekniikan alalla LVI- ja automaatiosuunnittelu, rakennusautomaatio- ja turvajärjestelmien urakointi sekä Elvak CARE -palveluliiketoiminnan elinkaarituotteet kiinteistöille. Kajaanilainen Insinööritoimisto Mäkeläinen on vuonna 1981 perustettu, rakennesuunnitteluun erikoistunut yhtiö. Sillä on toimipisteet Kajaanin lisäksi Vantaalla, Kempeleessä ja Tampereella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elvak Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye