Kustantamo S&S

Anna Härmälän kansainvälistä huomiota saanut sarjakuva yksinhuoltajuudesta ilmestyy 2.4.

Jaa

Elämän ihme, vauva, muuttaa elämässä kaiken. Lopullisesti elämä mullistuu, kun vastasyntyneen isä jättää äidin. Härmälän internetissä julkaisemat puoliomaelämäkerralliset sarjakuvastripit herättivät laajaa kansainvälistä huomiota muutama vuosi sitten. Sen jälkeen Härmälä alkoi työstää aiheesta pidempää sarjakuvaromaania. Sinkkumutsi ilmestyy yhtä aikaa Suomessa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa.

Tommi Aittala / S&S

Elämän ihme, vauva, muuttaa Mian elämässä kaiken. Lopullisesti elämä mullistuu, kun vastasyntyneen isä jättää Mian. Vaikka sinkkumutseja on vain yksi, kaikkea on yhtäkkiä moninkertainen määrä: yöheräämisiä, vaipanvaihtoja, kauppareissuja, epävarmuutta, neuvolakäyntejä, itkuja ja vauvamuskareita.

Väsymys on kaikennielevä, loputon ja upottava, eikä sitä ymmärrä kukaan. Eivät ystävät tai toiset äidit, jotka ovat kaikki tasapainoisia ja onnellisissa parisuhteissa, joissa heidän jalkojaan hierotaan, heille laitetaan ruokaa ja heitä rakastetaan ja kuunnellaan. Vai onko se sittenkään niin? Ja miten pikkuvauvan äitinä oikein deittaillaan?

Sinkkumutsi kertoo humoristisesti ja suorasukaisesti vanhemmuudesta, jätetyksi tulemisesta, yksinäisyydestä, sinkkuudesta, häpeästä ja sieltä ylös kömpimisestä.

Anna Härmälä on opiskellut taidetta ja visuaalista viestintää Suomessa ja Norjassa. Hänen internetissä julkaisemansa puoliomaelämäkerralliset sarjakuvastripit sinkkuäitiydestä herättivät laajaa kansainvälistä huomiota. Härmälä on aiemmin julkaissut lasten kuvakirjoja, ja hän työskentelee Länsi-Uudenmaan kansanopiston taidelinjan johtajana. Sinkkumutsi on Härmälän ensimmäinen sarjakuvaromaani, ja se ilmestyy 2.4.2024 yhtä aikaa Suomessa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi Anna Härmälä
Kansi Anna Härmälä
Lataa
Anna Härmälä, kuva Tommi Aittala.
Anna Härmälä, kuva Tommi Aittala.
Lataa
Anna Härmälä, kuva Tommi Aittala
Anna Härmälä, kuva Tommi Aittala
Lataa
Anna Härmälä, kuva Tommi Aittala
Anna Härmälä, kuva Tommi Aittala
Lataa
Anna Härmälä, kuva Tommi Aittala
Anna Härmälä, kuva Tommi Aittala
Lataa

Kustantamo S&S

Kustantamo S&S
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

https://kustantamo.sets.fi/

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – julkaisee laadukasta kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta. S&S on osa Schildts & Söderströmsiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustantamo S&S

Argentiinalainen kirjallinen sensaatio Camila Sosa Villada Helsinki Litiin toukokuussa16.4.2024 14:15:12 EEST | Tiedote

Camila Sosa Villadan esikoisromaani Yöeläimiä (suom. Emmi Ketonen) kertoo hyljeksitystä transyhteisöstä, joka yhtenä yönä löytää hylätyn poikavauvan puistosta ja ottaa lapsen luokseen asumaan. Kirjan vastaanotto espanjankielisessä maailmassa on ollut sensaatiomainen, ja Sosa Villadan kirjallinen ura on saanut vauhdikkaan lähdön, kun kirjan käännösoikeudet on myyty yli 20:lle kielialueelle. Kirjailija esiintyy Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaalilla lauantaina 25.5.2024.

Ukrainan sota: miten suomalainen reservinupseeri Ralf Sirén pärjäsi vapaaehtoisena ja miten sota muutti häntä?11.4.2024 13:00:00 EEST | Tiedote

Uudessa kirjassa Sotilas nro 13 toimittaja Marcus Lindqvist kertoo vuonna 2022 Ukrainassa sotineen suomalaisen reservinupseeri Ralf Sirénin ja hänen tovereidensa kokemuksista sodassa ja sen jälkeen. Sotaa kuvataan läheltä ja kaaoksen tunne on väistämätön. Sodan raakuus vaikutti Siréniin ja hän kärsii yhä posttraumaattisista oireista. Kukaan ei palaa sodasta muuttumattomana.

Reetta Aallon uusi romaani käy läpi suhdetta Venäjään ja väkivallan kulttuuriin27.3.2024 09:55:00 EET | Tiedote

Venäjällä opiskeluaikoinaan asunut elokuvaohjaaja Reetta Aalto käsitteli ensimmäisessä romaanissaan suomalaisen päähenkilön suhdetta venäläiseen mieheen. Uudessa romaanissa liikutaan samassa mielenmaisemassa, mutta keskiössä on keski-ikäistynyt kertoja, joka joutuu kohtaamaan menneisyyden asenteet ja ihmissuhteet uudessa valossa, kun Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan alkaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye