Kustannusosakeyhtiö Otava

Sopivankokoiset unelmat ja tavallisen elämän epätäydellisyys sykähdyttävät Otavan hyvänmielen kirjoissa

Jaa

Lucy Diamondin uutuudessa ihmissuhdekitkat jarruttelevat kauan odotettua Cornwallin perhelomaa. Mirella Mäkilän teoksessa päähenkilö Roosan koko elämä tuntuu peruuttavan takaisin lähtöruutuun. Tunnistettavat tilanteet ja tunteet tuovat teoksiin syvyyttä, ja niiden elämänilo, lämpö ja huumori löytävät lukijan. 

Mirella Mäkilä: Tampereella rempallaan

Hilpeän riemukas ja humoristinen romaani Tampereen kokoisista unelmista ja oman suunnan etsimisestä.

Lähipiirissä solmitaan avioliittoja ja avoliittoja, mutta Roosa ei kuulu edes ammattiliittoon. Olisiko jo aika sitoutua johonkin? Vakiintumista eivät helpota kaukana asuva ehkä-poikaystävä ja työpaikan yllä vaanivat tehostustoimet. Lisää solmimattomia langanpäitä Roosan vyyhteen ilmestyy Tampereen Petsamossa sijaitsevan talomörskän muodossa.

Romaani on kuin suklaalevy, josta on otettava rivi toisensa jälkeen, kunnes huomaa ahmineensa koko paketin.

Mirella Mäkilä on Helsingissä asuva tamperelainen, joka ikävöi synnyinkaupunkiaan ja sen peritamperelaista mielenmaisemaa.
Ilmestyy 9.4.

Lucy Diamond: Miltei täydellinen loma

Aurinko paistaa Lornan mökkikylässä Cornwallissa, mutta lomanvietto ei aina vastaa unelmia. Em toivoi vapaa-aikaa vain omien teiniensä ja uuden rakkaansa seurassa, ei miehen hankalan kuusivuotiaan. Maggie halusi lähentyä teinityttärensä kanssa, mutta ex-mies ilmaantuu paikalle. Elämänmakuinen romaani sukeltaa ihmissuhteiden ja etenkin vanhemmuuden moninaisiin tilanteisiin. Miten avautua ilolle haastavienkin vaiheiden jälkeen?

Brittiläinen menestyskirjailija Lucy Diamond tunnetaan kesälukemisen kuningattarena sekä lämpimien, nokkelien ja viisaiden tarinoiden punojana. Tässäkin teoksessa aidot tunteet kietovat lukijan mukaan tarinaan. 
Ilmestyy 23.4.

Haastattelupyynnöt, arvostelukappaleet, lisätiedot: hanna-leena.soisalo@otava.fi 

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Otavan uudet lukulähettiläät vievät lukuiloa eteenpäin10.4.2024 13:00:00 EEST | Tiedote

Otava aloittaa huhtikuussa uuden, lukemista ja kirjallisuutta edistävän hankkeen kun kaksi lukulähettilästä ryhtyy viemään lukemisen iloa eteenpäin. Lasten- ja nuortenkirjallisuuden puolestapuhujana aloittaa kirjastoammattilainen ja lukuaktivisti Henriika Tulivirta ja kauno- ja tietokirjallisuuden lukulähettiläänä kirja-alan vaikuttaja sekä Kirsin Book Club -kirjablogin, lukupiirien ja -podcastin perustaja Kirsi Ranin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye