Oulun Haukiputaan Alko muuttaa samassa kiinteistössä

Jaa

Haukiputaan Alko muuttaa huhtikuun alussa toiseen liiketilaan samassa kiinteistössä. Nykyinen myymälä on auki 6. huhtikuuta saakka ja uusi myymälä avataan 9. huhtikuuta.

Oulun Haukiputaan Alkon myymälä muuttaa saman liikekeskuksen sisällä uuteen liiketilaan. Nykyinen myymälä on auki lauantaihin 6. huhtikuuta klo 18 saakka ja uusi myymälä avataan tiistaina 9. huhtikuuta klo 9. Myymälän ollessa suljettuna maanantaina 8. huhtikuuta asiakkaita palvelevat muun muassa muut Oulun alueen Alkot. Myymälöiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät Alkon verkkosivuilta.

”Uuteen myymälään tulee uuden konseptimme mukainen ilme ja asiointi uuden konseptin myymälässä on entistäkin sujuvampaa. Tärkeää on myös, että henkilökuntamme saa uudet, toimivat ja viihtyisät työskentelytilat. Tuttu henkilökuntamme palvelee jatkossakin Haukiputaalla”, kertoo palvelupäällikkö Tuija Heikkinen.

Heikkinen kertoo, että valikoiman suunnittelussa otetaan jatkossakin tarkasti huomioon paikallisuus, asiakastoiveet ja sesongit. Myymälän valikoimassa viinejä on noin 550, panimotuotteita 90, väkeviä 280 ja alkoholittomia juomia 30. Koko Alkon yli 11 000 tuotteen valikoima on saatavilla verkkokaupasta.

”Muokkaamme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Myymälässä on vahvasti myös paikallisia suosikkeja ja sesonkien mukaisia kausituotteita lisäväriä tuomassa – esimerkiksi nyt kesää kohden erityisen paljon muun muassa rosee- ja kuohuviinejä. Otamme mielellämme vastaan valikoimatoiveita, joita voi jättää suoraan meille myymälässä tai näppärästi osoitteessa Alkotoive.fi.”

Helmiä joka hyllyllä

Alkon alimpien hyllyjen viinejä kutsutaan usein kyykkyviineiksi.

”Niin sanottuja kyykkyviinejä usein vähätellään, mutta täysin turhaan. Hinta-laatusuhteen vinkkelistä valikoimassamme on helmiä joka hyllyllä”, Heikkinen sanoo.

”Alkon tuotteiden takana on huippuasiantuntijat ja monivaiheinen arviointiprosessi. Jokainen vakiovalikoimaamme tai erikoiseräämme valittava tuote on arvioitu sekä laboratoriotestein että aistinvaraisesti parhaiksi laatunsa ja hintansa suhteen. Näin asiakas voi aina luottaa tuotteen laadukkuuteen ja turvallisuuteen, valitseepa hän sen miltä tahansa hyllyltä.”

Alkossa myyntiin tulevat tuotteet haetaan avoimilla tuotehauilla. Tuotteiden hinnat ovat samat kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Linkit

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva runsaan 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 372 myymälää, lähes 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2023 Alkon liikevaihto oli lähes 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä melkein 51 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye