Into Kustannus

Innolle vuoden Ääniaaltopalkinto

Jaa

Storytel palkitsee Innon ennakkoluulotonta audiotarinankeronnan kehittämistyötä.

Storytelin vuonna 2023 perustama Vuoden Äänikirjateko -palkinto on jalostunut Ääniaalto-palkinnoksi, joka annetaan koko Into Kustannukselle seuraavin perusteluin:

Palkinnon saaja on lähtenyt ennakkoluulottomasti kehittämään audiotarinankerrontaa ja kokeilemaan aivan uusia formaatteja. Ääni otetaan huomioon kaikessa tekemisessä tavalla, joka erottuu oman kokoluokkansa itsenäisten kustantamojen joukosta. Ymmärrämme, että etenkin pienemmille alan toimijoille uudenlaiset kokeilut voivat olla myös riski ja arvostamme kustantamon kirjailijoiden uteliaisuutta ja intohimoista tekemistä myös tästä syystä. 

Rikastettu äänikirja ja innovatiivisuus audiossa eivät ole palkinnon saajalle uusi asia vaan ensimmäiset kokeilut on tehty jo vuonna 2020 Juice puhuu: kootut muistelmat -teoksessa, jossa kuultiin alkuperäisiä ennen kuulemattomia haastattelunauhoja ja Juicen omaa ääntä.

Esimerkkejä teoksista:Vuokko Hurmeen Mitä eläimet sanovat -sarja ja sen kolmiulotteinen äänisuunnittelu eli binauraalista ensimmäisenä Suomessa hyödyntävä teos.Tatiana Elfin nimenomaan äänikirjaksi kirjoitettu Erokeskusteluja-dialogiromaani

Antto Terras: Verinen Venäjä

”Into Kustannuksessa teemme kustannuspäätökset aina pohtien, miten kirja toimii äänikirjaformaatissa. Katalogissamme onkin useampia kirjoja, jotka ovat lähtökohtaisesti kirjoitettu äänikirjoiksi. Olemme Innossa visioineet rohkeasti, millainen tulevaisuuden äänikirja on ja lähteneet siltä pohjalta rohkeasti ideoimaan ja luomaan uutta.”

Kaisa Koskinen
Into Kustannuksen e- ja äänikirjojen myyntipäällikkö

”Äänikirjojen suosio ja menestys on inspiroinut tarkastelemaan tuottamiamme sisältöjä ihan uusista näkökulmista: miten monenlaisiksi kokemuksiksi kirja tai tarina voikaan muovautua, kun otamme teknologian ja formaatin tarjoamat mahdollisuudet alusta alkaen huomioon.”

Essi Tapaninen
Into Kustannuksen äänikirjatuottaja

”Moniulotteinen ääni on tulevaisuudessa erottamaton osa äänikirjoja, ja olemme innoissamme siitä, että saamme olla kehityksen kärjessä avaamassa tätä mahdollisuutta ihmisille ja kirjallisuudelle. Tämä on merkittävä kansainvälinen avaus, ja odotamme innolla, millaisia uusia, aisteja kutkuttavia elämyksiä ja monikerroksista tarinankerrontaa voimme luoda lukijoille tulevaisuudessa.”

Siamäk Naghian
Genelec Oy:n toimitusjohtaja
Into Kustannuksen hallituksen jäsen & osakas

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Lataa
Kaisa Koskinen ja Essi Tapaninen Storytel Awards 2024
Kaisa Koskinen ja Essi Tapaninen Storytel Awards 2024
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Into on kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Innon toiminta on rohkeaa, kunnianhimoista ja tavoitteellista. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Tunnetut vaikuttajat valottavat seksuaalisuutta loukkaavan häirinnän kulttuuria omien kokemustensa kautta ja peräänkuuluttavat toiminta- ja ajattelutapojen muutosta13.5.2024 13:04:24 EEST | Tiedote

Yhä useampi nuori tyttö kokee elämässään jatkuvasti seksuaalista häirintää. Moni nuori kuitenkin vaikenee kokemastaan häirinnästä, koska aiheeseen liittyy niin paljon pelkoa ja häpeää. Fatim Diarran ja Iida Tanin toimittamassa uutuuskirjassa Lupa olla tyttö Ina Mikkola, Meeri Koutaniemi, Nasima Razmyar, Mercedes, Kirsi Piha ja lukuisat muut tunnetut vaikuttajanaiset tuovat valoon omat kokemuksensa seksuaalisesta häirinnästä ja osoittavat samalla, että häirintä koskettaa meitä kaikkia. Kirjan julkistamistilaisuus Helsingissä 15.5. klo 17.00

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye