Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköverkon toimitusjohtajana aloittaa 1.5. Jarmo Leppinen

Jaa

Sähkötekniikan insinööri Jarmo Leppinen Laihialta on valittu Vaasan Sähköverkon toimitusjohtajaksi. 

Jarmo Leppinen
Jarmo Leppinen Vaasan Sähköverkko Oy

Jarmo Leppinen aloittaa tehtävässä 1.5.2024 nykyisen toimitusjohtajan Juha Rintamäen siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen. Leppinen on viimeiset neljä vuotta toiminut Vaasan Sähköverkon suunnittelupäällikkönä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Martti HaapamäkiVaasan Sähköverkko Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Tavoitettavissa 22.3. klo 12 - 14

Puh:050 056 2794

Linkit

Vaasan Sähköverkko on osa Vaasan Sähkö -konsernia

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2023 oli noin 200 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköverkko pyytää kommentteja sähköverkon kehittämissuunnitelmaan17.5.2024 07:02:00 EEST | Tiedote

Vaasan Sähköverkko on laatinut verkon kehittämissuunnitelman, jossa esitetään, miten alueen sähköverkkoa aiotaan kehittää tulevina vuosina. Suunnitelma perustuu arvioihin erilaisista yhteiskunnallisista muutostekijöistä, kuten vihreän siirtymän edistymisestä sekä alueen väestön, palveluiden ja teollisuuden kehittymisestä. Merkittäviä tekijöitä ovat myös lämmityksen ja liikenteen sähköistyminen sekä sähkön pientuotanto. Suunnitelmaa voi kommentoida toukokuun loppuun saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye