Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Eekoo jakaa omistajilleen ylijäämänpalautusta yli 3 miljoonaa euroa

Jaa

Etelä-Karjalan Osuuskaupan edustajisto päätti kevätkokouksessaan 20.3.2024 jakaa ylijäämänpalautusta tilikauden 2023 tuloksesta. Eekoon asiakasomistajille palautuu ylijäämänpalautuksena yhteensä yli 3 miljoonaa euroa. Ylijäämänpalautuksen maksamisesta päätetään osuuskaupan edustajistossa vuosittain.

Eekoon edustajisto kokoontui edustajiston varsinaiseen kevätkokoukseen 20.3.2024
Eekoon edustajisto kokoontui edustajiston varsinaiseen kevätkokoukseen 20.3.2024 Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Etelä-Karjalan Osuuskaupan edustajisto päätti kevätkokouksessaan 20.3.2024 jakaa ylijäämänpalautusta tilikauden 2023 tuloksesta. Ylijäämänpalautusta maksetaan Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimipaikoista vuoden 2023 aikana tehtyjen, S-Etukortilla rekisteröityjen bonusostojen määrästä 1,25 %. Eekoon asiakasomistajille palautuu ylijäämänpalautuksena yhteensä yli 3 miljoonaa euroa.

Ylijäämänpalautus maksetaan S-Tileille 10.5.2024 niille asiakasomistajille, joiden asiakasomistajuus on ollut voimassa Etelä-Karjalan Osuuskaupassa tilikauden 2023 viimeisenä päivänä ja joiden asiakasomistajuus maksuhetkellä jatkuu jossain S-ryhmän osuuskaupassa. Ellei asiakasomistajan osuusmaksu ole vielä kokonaan maksettu, ohjataan maksettava ylijäämäpalautus osuusmaksuun, kunnes se on kokonaan maksettu. Jos asiakasomistaja on ohjannut ostoksista kertyvän Bonuksen S-Pankin rahastoon, myös ylijäämänpalautus maksetaan rahastoon.

Ylijäämänpalautuksen maksamisesta päätetään osuuskaupan edustajistossa vuosittain. Päätös tehdään osuuskaupan hallituksen esityksen pohjalta.

- Eekoon toiminta-ajatus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti. Keskittämällä ostokset Eekoon toimipaikkoihin asiakasomistajat saavat mm. edullisimman ostoskorin, Bonuksen, maksutapaedun ja tänä keväänä jälleen ylijäämänpalautuksen, iloitsee Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

EEKOO – yli 72 000 asiakkaan omistama yritys

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälä-toiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Eekoon palveluksessa on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Prisma Lappee on nyt valmis – avajaisten juhlinta alkaa tänään asiakasomistajapäivillä17.4.2024 12:59:57 EEST | Tiedote

Etelä-Karjalan Osuuskaupan toiminnan tarkoituksena on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti, sekä tarjota ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta osuuskaupasta. Toiminnan tarkoitus toteutuu jälleen, kun Prisma Lappee avataan kokonaisuudessaan 17.4.2024. Omistajien palvelut paranevat laajalla Prisma-valikoimalla, 24 h ruoan verkkokaupalla sekä uudella ravintolakonseptilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye