Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupungin työterveys siirtyy Mehiläiselle vuoden lopulla

Jaa

Kaupunki kilpailutti uuden työterveystoimijan kaupunginvaltuuston päätöksellä ja uusi työterveyskumppani on Mehiläinen. Kansliapäällikkö Jukka-Pekka Ujula on tehnyt asiasta hankintapäätöksen 18. huhtikuuta. Alustavan aikataulun mukaan kaupungin henkilöstön työterveyspalvelut siirtyvät Mehiläiselle vuoden 2024 lopulla.

”Muutoksella haluamme parantaa henkilöstömme hyvinvointia ja työterveyspalvelun saatavuutta sekä tukea työkykyä mahdollisimman suunnitelmallisesti ja tuloksekkaasti. Haluamme varmistaa, että henkilöstömme saa laadukkaita ja entistä monipuolisempia työterveyspalveluita sekä nykyaikaisia työkaluja hyvinvoinnin tueksi”, sanoo Helsingin kaupungin henkilöstöjohtaja Petri Lumijärvi.

Mehiläisen myötä kaupungin työterveyspalvelujen saavutettavuus sekä käytettävissä olevat digitaaliset palvelut paranevat. Myös esihenkilöt saavat uudenlaisia palveluita oman työnsä tueksi.

”Olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä Helsingin kaupungin kanssa ja kiitämme saamastamme luottamuksesta. Työssä jaksaminen, parempi työkykyisyys työuran aikana sekä työurien pidentäminen ovat tärkeitä tavoitteita koko yhteiskunnan tasolla. Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja ja haluamme yhdessä kaupungin kanssa edistää näitä tavoitteita alkavan yhteistyön kautta”, toteaa Mehiläisen Työelämäpalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Antti Miettinen.

Tällä hetkellä Helsingin kaupungin noin 37 500 työntekijän työterveyshuollosta vastaa Työterveys Helsinki. Siirtymän yhteydessä Työterveys Helsingin työntekijät siirtyvät Mehiläiselle vanhoina työntekijöinä. Työterveys Helsinki palvelee henkilöstöä normaalisti siirtymään saakka. 

Mehiläinen on Suomen suurin yksityinen terveys- ja sosiaalipalveluiden toimija. Mehiläinen Työelämäpalvelut on työterveyden uudistaja, joka tarjoaa modernit työterveyden ja työhyvinvoinnin palvelut johtamisen tueksi, työyhteisöille sekä henkilöstölle. 

Tämä tiedote uutisoidaan myös ruotsiksi ja englanniksi hel.fi-sivustolla.

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki:
henkilöstöjohtaja Petri Lumijärvi, puh. 040 5511967, s-posti: petri.lumijarvi@hel.fi
Mehiläinen:
liiketoimintajohtaja Antti Miettinen, yhteydenotot Mehiläisen viestinnän Laura Martinsuon kautta, puh. 040 1962 892, s-posti: laura.martinsuo@mehilainen.fi

Tietoja julkaisijasta

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

ICT-yritykset vahvasti keskittyneet pääkaupunkiseudulle – sektorin voimakas kasvu jatkuu15.5.2024 09:22:31 EEST | Tiedote

ICT-sektori on yksi Suomen voimakkaimmin viime vuosina kasvaneista toimialoista. Se on noussut kokoluokaltaan Suomen suurten toimialojen rinnalle ja sen vuosittainen liikevaihto ylittää jo rakentamisen toimialan. Lähes 70 prosenttia kaikkien suomalaisten ICT-yritysten yhteenlasketusta liikevaihdosta syntyy pääkaupunkiseudulla, ja yli puolet alan henkilöstöstä työskentelee joko Espoossa tai Helsingissä. Erityisesti ohjelmistokehitys on ollut viime vuosina vahvassa kasvussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye