Maanmittauslaitoksen Kouvolan asiakaspalvelu avaa uusissa tiloissa 4.4.

Jaa

Maanmittauslaitoksen nykyinen asiakaspalvelupiste Kauppamiehenkadulla on suljettu 25.3–3.4. muuton takia. Torstaina 4.4. asiakaspalvelu avaa ovensa osoitteessa Valimontie 5.

Asiakaspalvelija.
Julia Hautojärvi

Uusiin tiloihin muuttaa 10 valtion toimijaa. Maanmittauslaitoksella, Digi- ja väestötietovirastolla, Etelä-Suomen aluehallintovirastolla (AVI), Taiteen edistämiskeskuksella ja Verohallinnolla on uudessa osoitteessa yhteinen asiakaspalvelu. Uusi palvelupiste palvelee Maanmittauslaitoksen asiakkaita ke-pe klo 9.00–16.15.  

Maamittauslaitoksen asiakkaat voivat hoitaa palvelupisteessä kiinteistöihinsä ja huoneistoihinsa liittyviä asioita, tilata karttatuotteita ja saada tietoa Maanmittauslaitoksen sähköisistä palveluista. 

– On kätevää, että useamman viraston asiakaspalvelu on keskitetty samaan paikkaan. Yhteisessä asiakaspalvelussa asiakas saa helpommin tietoa eri virastojen palveluista, kertoo tietopalvelupäällikkö Jaana Rintala

Kouvolan virastotalon peruskorjaus ja Kouvolan yhteinen palvelupiste ovat osa valtion palvelu- ja toimitilaverkkouudistusta. Hankkeen tavoitteena on koota valtion käyntiasiointi yhteisiin palvelupisteisiin 2020-luvun aikana. Samalla tehostetaan valtion tilankäyttöä, kun virastot muuttavat yhteiskäyttöisiin toimistotiloihin. 

Kouvolan palvelupisteen yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä teemme paikkatietoalan tutkimusta.

Maanmittauslaitos.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maanmittauslaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye