Veikkaus Oy

Lotosta 2 miljoonaa euroa voittanut helsinkiläismies: ”Tulen varmasti muuttumaan jotenkin”

Jaa

Lotosta löytyi kierroksella 10/2024 yksi täysosuma, joka osui Helsingin Myllypuron Kiviparintien R-kioskilla pelanneelle henkilölle. Veikkaus tavoitti voittajan ja pääsi onnittelemaan häntä.

Muutama päivä voiton jälkeen tunnelmat myllersivät yhä helsinkiläismiehen päässä.

– Kyllä tässä on sulateltavaa. Olo on lähinnä hämmentynyt. Rahasumma on niin iso, että on pakko miettiä, mitä sillä tekee, voittaja kertoo.

Mies kertoo, että ei pelaa Lottoa joka viikko, mutta jättää rivejä silloin tällöin, kun sattuu kävelemään sopivasti kioskin ohi. Näin oli käynyt tälläkin kertaa.

Sunnuntaina mies alkoi muina lottoajina tarkastaa peliään.

– Minulla oli 8 numeron järjestelmä. Katsoin, että viisi numeroa oli oikein ja ajattelin, että kyllä sillä jonkinlainen voitto tuulee. Mutta sitten sieltä löytyikin vielä kaksi oikeaa numeroa lisää. Kyllä sitä piti moneen kertaa tarkistaa. Otin vielä lapusta kuvan ja lähetin sen naisystävälleni kysyäkseni, että miltä se hänestä näytti, mies kertaa viikonlopun tapahtumia.

Voittajan seuraavat päivät menivät ajatusten poukkoillessa päässä. Suuremmat juhlimiset ovat jääneet häneltä ainakin toistaiseksi väliin.

– En ole ihminen, joka juhlii. Tai no, kyllä siinä tuli yksi skumppapullo juotua… Mutta eihän sitä rahaa kuitenkaan vielä ole tilillä, hän sanoo.

Näin tosiaan on, sillä mies saa miljoonansa tililleen vasta, kun kolmen viikon karenssiaika on umpeutunut. Pääsiäisestä johtuen voitonmaksupäiväksi tulee pyhien jälkeinen arkipäivä 2.4.

Rahaa voi käyttää rennommin

Voittaja kertoo miettineensä paljon, miten hänen elämänsä nyt muuttuu ja miten hän ihmisenä mahdollisesti muuttuu.

– Tulen varmasti muuttumaan jotenkin ihmisenä. Sanoinkin jo naisystävälleni, että yritä estää minua muuttumasta ”kusipääksi”. Tiedän nimittäin niin paljon ihmisiä, joilla on liikaa rahaa ja heistä on tullut sellaisia. En ole vielä mielestäni sellainen enkä usko, että muutun sellaiseksi, mutta ei sitä toisaalta koskaan tiedä, voittaja pohdiskelee.

Aikamiehen iässä oleva tuleva miljonääri ei ole tällä hetkellä työelämässä. Arki muuttuu voiton myötä nyt niin, että rahaa voi käyttää rennommin.

– Jotenkinhan sitä rahaa on ainakin pakko sijoittaa. Laskin, että jos elän satavuotiaaksi, niin tasaisella kulutuksella minulle jää voitosta käteen kuukausittain noin 5000 euroa. Se on aika hyvin. Ei tarvitse enää niin tarkkaan miettiä rahankäyttöä.

Mitään erityisiä hankintoja hänellä ei ole ostoslistalla.

– En minä tarvitse mitään. Mutta olen aina pitänyt matkustamisesta ja matkustellut hyvin pienellä budjetilla. Nyt voi sitten reissata vähän isommallakin budjetilla, mies suunnittelee.

Mies kertoo aikovansa auttaa voitollaan myös jälkikasvuaan. Hän on kertonut voitostaan myös iäkkäälle äidilleen.

– Vaikka äidilläni ei ole taloudellisia huolia, sanoin hänelle, ettei niitä ole jatkossakaan.

Helsingin Myllypuron Kiviparintien R-kioskilla juhlistetaan kioskissa pelattua voittoa kakkukahvein tiistaina 26.3. klo 10 alkaen. Tarjoiluja riittää kahdellesadalle ensimmäiselle. Miljoonavoiton napannut helsinkiläismieskään ei sulje pois mahdollisuutta, että hän menisi paikan päälle kahveille juhlistamaan voittoa. Voittonsa hän aikoo kuitenkin pitää visusti salassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye