Viisas Elämä Oy

Kohtaa ja kohtele hellästi sisäistä lastasi

Jaa

Lapsuudessa kokemamme tai kokematta jääneet tunteet ja asiat voivat olla traumojen ja erilaisten tunnehaavojen taustalla. Näitä haavoja on mahdollista sulkea aikuisuudessa kohtaamalla hellästi ja ymmärtävästi lapsi sisällään. Kirjailija ja henkinen valmentaja Katja Frange on luonut sisäisen tutkiskelun avuksi Sisäinen lapsi -voimakortit (Viisas Elämä, 2024).

Kansi: Bhakti Kulmala. Kannen kuva: Katja Frange. Kirjailijan kuva: Julia Alakulju.
Kansi: Bhakti Kulmala. Kannen kuva: Katja Frange. Kirjailijan kuva: Julia Alakulju.

Katja Frange muistuttaa, että jokaisen ihmisen sisällä elää yhä ja aina se lapsi, joka hän on ollut: kaikki lapsena eletyt tunteet, kokemukset ja elämykset vaikuttavat meissä sisäisen lapsemme kautta. Sisäinen lapsi voi kantaa tunnehaavoja ja traumoja, kuten myös kokemiaan ilon ja onnen hetkiä. Kohtaamalla sisäisen lapsemme, meidän on mahdollista toipua haavoistamme ja vapautua elämään elämäämme elinvoimaisesti ja rauhallisin mielin.

“Lapsuudessa opittujen epäterveiden rakenteiden sekä vääristyneiden mallien ja mekanismien muuttuessa ihminen voi elää yhä tietoisemmin ja tehdä tietoisempia valintoja. Silloin myös sisäisen lapsen voimavarat ja elämää eteenpäin vievät puolet saavat enemmän tilaa”, kertoo Frange ja muistuttaa: “Sisäisen lapsen kanssa työskentely on ennen kaikkea opettelemista rakastamaan itseään.”

Frange on luonut Sisäinen lapsi -voimakortit auttaakseen meitä löytämään ja kohtaamaan sisäisen lapsemme. Voimakortit sisältävät 44 teemaa, jotka helpottavat yhteyden luomista. Teemoja ovat muun muassa tarpeet, rajat, yhteys, luovuus, leikki, tunteet ja sisäinen turva. Opaskirja neuvoo korttien käytössä ja antaa lisää tietoa aiheesta. Korttien tarkoitus on auttaa meitä hyväksymään itsemme ja kannustaa eheään elämään.

Sisäinen lapsi -voimakortit ilmestyivät kirjakauppoihin viikolla 11.

Katja Frange on kirjailija, henkinen valmentaja ja taiteilija. Katja tunnetaan työnsä ja teostensa kautta erityisesti intuitiivisen elämän ja feminiinin viisauden puolestapuhujana. Hän on elämän sanoittaja, joka ammentaa voimaa luonnosta, luovuudesta, ihmisyydestä ja elämän suuresta mysteeristä. Häneltä ovat ilmestyneet aiemmin muun muassa kirjat Intuitiolla – Kuuletko sisäisen viisautesi? (2019) ja Kuunsilta – Feminiinisen tietoisuuden matka (2018) sekä Intuitio-kortit (2017) ja Ilon kortit (2022)

www.katjafrange.com

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Julia Alakulju
Kuva: Julia Alakulju
Lataa
Kansi: Bhakti Kulmala. Kannen kuva: Katja Frange.
Kansi: Bhakti Kulmala. Kannen kuva: Katja Frange.
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä -kustantamon syksyn 2024 uutuuskirjat on julkaistu15.5.2024 08:47:00 EEST | Tiedote

Syksyn uutuuksissa tutustutaan muun muassa Manuela Boscon taiteeseen ja luontosuhteeseen Noora Mustajoen kirjoittamassa teoksessa Manuela Bosco: Yhteys luontoomme, etsitään Ratkaisuja koulutyön haasteisiin psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin johdolla, järjestellään tunteita ja tavaroita ammattijärjestäjä Laura Holmströmin kanssa kirjassa Järjestä elämäsi ja perehdytään moninkertaisen maailmanmestari Hanna Skyttän ajatusmaailmaan kirjassa Maailmanmestarin mindset. Käännösuutuuksissa Oprah Winfrey sekä aivo- ja traumatutkija Bruce D. Perry tarjoavat uudenlaisen väylän traumoista selviämiseen ja oman käyttäytymisen ymmärtämiseen bestseller-kirjassa Mitä sinulle tapahtui?

Vallankumouksellista tietoa vaihdevuosista – Naisen aivot muuttuvat keski-iässä yhä vahvemmiksi20.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Tiede osoittaa, että vaihdevuodet voivat olla naisen aivoille hyvinvointia edistävä vaihe. Kalifornian yliopiston neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo uudessa teoksessaan Vaihdevuosien vallankumous – Aivojen hyvinvointi keski-iässä vaihdevuosien tuovan voimaa, iloa ja selkeyttä naisen elämään. Kirja tarjoaa tieteeseen pohjautuvia keinoja huolehtia aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän ajan.

Keski-ikä on otollinen aika kasvulle – omien vahvuuksien löytäminen luo iloa ja tasapainoa18.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Marjo Rantanen kertoo uutuusteoksessaan Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi (Viisas Elämä, 2024), miten voimme päästä eroon stressaavista tekijöistä elämässämme ja täydentää voimavarojamme entisestään iästä riippumatta. Teoksen lähtökohta on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia, luontaisia taipumuksia ja kehittämiskohteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye