Varsinais-Suomen hyvinvointialue, VarhaVarsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Naantalin Rymättylässä järjestetään sopimuspalokuntien harjoitus 23.3.2024 – alueella tuolloin hälytysajoneuvoja ja savunmuodostusta

Jaa

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen sopimuspalokunnat harjoittelevat lauantaina 23.3.2024 osoitteessa Laitsalmentie 141, Naantali. Harjoitukseen osallistuu palokuntalaisia Rymättylän, Merimaskun, Naantalin, Askaisten ja Mietoisten sopimuspalokunnista. Harjoitus alkaa klo 09.00 ja harjoituksen lopuksi poltetaan kohteena olevat purkukuntoiset rakennukset hallitusti loppuun.

Kaksi violettia graafista elementtiä, jotka näyttävät sydämiltä tai V-kirjaimilta tummaa taustaa vasten.

Tapahtumassa harjoitellaan erilaisia sammutusmenetelmiä ja sovelletaan uusia tekniikoita ja taktiikoita turvallisemman ja tehokkaamman pelastustoiminnan toteuttamiseksi. Harjoitukseen kuuluu savusukeltajien osaamista vahvistavia harjoitteita sekä ulkopuolelta tapahtuvan tehokkaan sammutustoiminnan harjoittelua.

Alueella on havaittavissa savunmuodostusta ja hälytysajoneuvoja.  Harjoitus ei aiheuta vaaraa alueen asukkaille ja hätäkeskusta tiedotetaan harjoituksesta erikseen. Harjoituskohteessa sekä sen välittömässä läheisyydessä on vältettävä asiatonta oleskelua molemminpuolisen turvallisuuden takia.

Ohjeessa pelastustoimen sukellus- ja pintapelastustoimintaan edellytetään kuumassa työskentelyn osaamisen näyttö aidon kaltaisissa savusukellusta simuloivissa olosuhteissa. Kyseinen ohje koskee niin pelastuslaitosten päätoimisia kuin sopimuspalokuntien savusukeltajia.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

"Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä."
Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää varsinaissuomalaisten sote- ja pelastuspalvelut. Verkkopalvelumme: varha.fi

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye