Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

THL viikolla 13/2024

Jaa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mediakalenteri ilmestyy joka torstai. Siihen kootaan aina seuraavan viikon infot, tiedotteet, keskeiset tapahtumat, julkaisut ja muita valikoituja ajankohtaisia asioita. Tiedot pohjautuvat torstain 21.3. tilanteeseen, ja niihin voi tulla muutoksia.

Tarkemmat tiedot THL:n tapahtumista ja webinaareista tapahtumakalenterissa.    

THL:n viestintä palvelee mediaa arkisin klo 9–16, puh. 029 524 6161, sähköposti: info(at)thl.fi  

Tiedotteet  

  • ke 27.3. Tiedot vuonna 2021 syntyneiden lasten rokotuskattavuuksista julkaistaan. Lisätietoja: soile.koskela(at)thl.fi, puh. 029 524 7058 

Verkkouutiset 

  • ma 25.3. Pohjoismaiset synnytystilastot. Sisältää synnyttäjiä, synnytyksiä ja vastasyntyneitä koskevia tietoja kaikista Pohjoismaista vuodelta 2022. Lisätietoja: tiina.puhakka(at)thl.fi, puh. 029 524 7673  

Blogit 

  • ti 26.3. Tuula Jäppinen ja Susanna Kalliola: Toimisivatko sosiaaliset innovaatiot lastensuojelun systeemisenä muutosvoimana?
  • ke 27.3. Mari Aaltonen: Tiedolla johtaminen on taitolaji - myös iäkkäiden palvelujen suunnittelussa 

Tapahtumat ja webinaarit 

  • 20.3.–3.4. klo 12–14 Aluetilaisuuksia ikäihmisten toimintakyvyn ja kotona pärjäämisen edistämiseen ja omaishoitajien hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn tukemiseen kohdentuvan terveyden edistämisen määrärahan painopisteistä.
    Lisätietoja tilaisuuksista


Seuraa THL:ää myös sosiaalisessa mediassa  

Katso myös ajankohtaisia uutisiamme thl.fi    

THL:n tuoreimmat julkaisut löytyvät Julkarista ja THL:n kirjakaupasta  

THL on myös Instagramissa tunnuksella @thl.fi 
   

Tietoa julkaisijasta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye