Karisto

Lämminhenkistä fantasiaa ja Rantakylän tuttuja raitteja

Jaa

Kariston huhtikuun viihdekirjoissa tutun maalaisromanttisen maiseman vastapainona on yllättävä fantasiatarina, josta ennakkoluuloton lukija löytää vastustamattoman lukuherkun. Molemmat nautitaan kuin ammattibaristan valmistama kahvi: hitaasti ja nautiskellen. 

Travis Baldree: Legendoja ja latteja

Lämminhenkinen fantasia-bestseller on kuin halaus kansien välissä.

Luiden murskaamiseen ja väkivaltaan kyllästynyt Viv päättää muuttaa elämänsä kertaheitolla. Hän haluaa ryhtyä barbaarista baristaksi ja perustaa vilkkaaseen Thuneen kaupungin ensimmäisen kahvilan.

Uusi alku on kuitenkin huteralla pohjalla. Entisen elämän ryökäleet ja Thunen alamaailman hiipparit laittavat kapuloita rattaisiin – eikä uusi asiakaskunta tunnu edes tietävän, mitä kahvi on! Muinainen magia, kuohkeat leivonnaiset ja kuumat kupposet – siinäkö on avain ystävyyteen tai kenties johonkin sitäkin syvempään? 

Tässä cosy fantasy -romaanissa ei tuhota valtakuntia tai valuteta vihollisverta, vaan poikkeuksellisten päähenkilöiden lisäksi tarjolla on lempeää huumoria sekä kahvin ja pullan tuoksua. 

Travis Baldree on amerikkalainen kirjailija ja äänikirjojen lukija. Ennen kirjojen pariin siirtymistään hän suunnitteli videopelejä. Legendoja ja latteja on Baldreen palkittu esikoisromaani, josta tuli heti ilmestyessään valtava Booktok-ilmiö ja arvostelumenestys.

Ilmestyy 3.4. ja 9.4. (äänikirja)
Ilmestyy painettuna, e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukee Kati Tammensola. 

Anu Joenpolvi: Helleöitä ja entisiä heiloja

Lämpimän huumorin kultaama kesätarina rakastetusta Rantakylästä.

Nelli lupautuu hoitamaan kesälomallaan Pauli-enonsa kanoja, kissaa ja hevosvanhusta enon sairaalareissun ajan. Tutuiksi tulevat niin naapuritilan vilkkusilmäinen hevostallin omistaja kuin kahvila Äkkipyssäyksen ja korjaamon väkikin. Helleyötään teltassa viettävä Nelli saa kesken uniensa jopa järisyttävän yllätysvieraan. Mutta kuka kumma on laittanut juhannusruusun tallin oveen?

Anu Joenpolvi on metsän keskellä kissansa kanssa asuva kirjailija, jonka Rantakylä-sarja on valloittanut maalaisromantiikan ystävät.

Ilmestyy 8.4. ja 12.4. (äänikirja) 
Ilmestyy painettuna, e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukee Mervi Takatalo. 

Arvostelukappaleet, lisätiedot, haastattelupyynnöt: hanna-leena.soisalo@otava.fi

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Karisto

Hyväntuulista romantiikkaa ja menneisyyden arvoitus Jylhäsalmen maisemissa26.3.2024 08:00:00 EET | Tiedote

Kirsi Pehkonen: Hiekkalinnoja Jylhäsalmella Ilmestyy 22.4. Missä olisi parempi hoitaa särkynyttä sydäntä kuin lapsuuskesien maisemissa? Avioerosta toipuva Selma on majoittunut sukulaisten luo Jylhäsalmelle pohtimaan seuraavaa siirtoaan. Jylhäsalmi järjestääkin hänelle roppakaupalla muuta mietittävää; hurja kesämyrsky kaataa mäntyjä tientukkeeksi ja metsän takaisella autiolla leirintäalueella liikuskelee joku ulkopuolinen. Pian Selma huomaa tulleensa tempaistuksi puolivahingossa syntyneen retro-camping-tapahtuman valmisteluihin. Toinen tarinalinja sinkoaa lukijan Jylhäsalmen leirintäalueen kulta-aikoihin 1970-luvulle. 17-vuotias Taina on kesätöissä leirintäalueen kioskilla. Romanttinen kohtaaminen ja pelottava pako myöhemmin hengen hädässä jäävät askarruttamaan Tainan mieltä vuosikymmeniksi. Tuoko retroleireilijöiden kokoontuminen lopulta vastauksia vuosikymmenten takaisiin kysymyksiin? Suosittu maalaisromanttinen sarja tuo kutkuttavien käänteiden ja aitojen henkilöhahmojen kautta esiin

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye