Via Tribunali

Palkittu pizzeriaketju saapuu Tampereelle

Jaa

Napolilaisen pizzan valmistamiseen erikoistunut Pizzeria Via Tribunali avaa uuden ravintolan Tampereen Ratinaan tulevan kesän alussa. Pizzeriaketju valittiin viime vuonna maailman 33. parhaaksi arvostetun italialaisen Top 50 Pizza Guiden toimesta.

Pizzeriaketju valittiin viime vuonna maailman 33. parhaaksi arvostetun italialaisen Top 50 Pizza Guiden toimesta.
Pizzeriaketju valittiin viime vuonna maailman 33. parhaaksi arvostetun italialaisen Top 50 Pizza Guiden toimesta.

Aiemmin Pirkkalan K-Citymarketin ravintolamaailman yhteydessä toiminut Via Tribunali suljettiin tammikuussa ja tilaa Tampereen keskustasta on etsitty viime kesän lopulta asti sosiaalisen median avulla. Sopiva lokaatio onkin nyt löytynyt. Ratinan kauppakeskuksen kivijalkaan avautuva Via Tribunali on jo yhdeksäs nimeä kantava ketjun ravintola.

  • Ratinan kauppakeskuksesta löytynyt tila on meidän tarpeisiin todella passeli: oma sisäänkäynti mahdollistaa niin kauppakeskuksesta riippumattomat aukioloajat kuin terassin avaamisen kesäkaudelle, ja voimme muutenkin operoida aivan kuten muissa kivijalkaravintoloissamme, toteaa Via Tribunalin toimitusjohtaja Antti Kuitunen

Kuitusen mukaan tavoitteena on saada ravintola auki valmistujaisviikonloppuna eli kesäkuun alussa. Ravintolaan on tulossa 100 asiakaspaikkaa sisälle ja kesäkaudella suurinpiirtein samat ulos terassin muodossa.

  • Ravintolan henkilökunta aiotaan koostaa paikallisista alan huippuosaajista, ja rekrytointi tätä silmällä pitäen on aloitettu, vinkkaa Kuitunen.

Perinteet ohjaavat toimintaa ja kasvua

Vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulle ensimmäisen toimipisteen avannut Pizzeria Via Tribunali edustaa aitoa napolilaista perinnettä pizzanvalmistuksessa. Ravintoloille myönnetty Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) -sertifikaatti on virallinen lupaus siitä, että Via Tribunalissa pääsee maistamaan pizzaa, joka on sertifioidusti yhtä hyvää tai jopa parempaa kuin Napolissa.

  • Meille on kunnia-asia vaalia työssämme perinteitä, joita napolilaiseen pizzaan ja sen tekemiseen liittyy. Siksi koko henkilökuntamme pyrkii työssään varmistamaan, että  täytämme korkeimmat laatuvaatimukset joka päivä, Kuitunen kertoo sertifikaatin merkityksestä.

 
Kuvia vapaaseen käyttöön:

https://www.dropbox.com/scl/fo/jcjndks456exfpzzyhh7f/h?rlkey=0rib0r11wcrqxocxvpva7377s&dl=0

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Antti Kuitunen, toimitusjohtaja
+358 40 7471129
antti@viatribunali.fi

Materiaalipyynnöt:
Marja Karvinen, markkinointi
+358 44 5210995
marja@viatribunali.fi

Kuvat

Pizzeriaketju valittiin viime vuonna maailman 33. parhaaksi arvostetun italialaisen Top 50 Pizza Guiden toimesta.
Pizzeriaketju valittiin viime vuonna maailman 33. parhaaksi arvostetun italialaisen Top 50 Pizza Guiden toimesta.
Lataa
450-asteinen uuni ja 60-90 sekunnin paistoaika ovat Tribunalin tunnusmerkkejä.
450-asteinen uuni ja 60-90 sekunnin paistoaika ovat Tribunalin tunnusmerkkejä.
Lataa
Pizzojen lisäksi tarjolla on alkupaloja ja jälkiruokaa italialaiseen tapaan.
Pizzojen lisäksi tarjolla on alkupaloja ja jälkiruokaa italialaiseen tapaan.
Lataa

Linkit

Lisätietoa julkaisijasta

Via Tribunali on suomalainen napolilaiseen pizzaan keskittyvä ravintolaketju.

Yrityksen 8 toimipaikkaa sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä, Turussa ja Kolarin Äkäslompolossa. Pizzeriat ovat osa Son of a Punch -kollektiivia, johon kuuluvat myös drinkkibaarit Liberty or death, Bob’s Laundry ja Trillby & Chadwick.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye