Certego

CERTEGO ostaa tanskalaisen SCANVIEW:n

Jaa

CERTEGO on allekirjoittanut sopimuksen ostaakseen SCANVIEW AS:n (SCANVIEW) koko osakekannan. SCANVIEW on johtava tanskalainen korkealaatuisten kulunvalvonta-, videovalvonta- ja pysäköintiratkaisujen toimittaja, joka työllistää noin 50 henkilöä. Yrityskauppa edellyttää viranomaisten hyväksyntää.

Scanview:n ja CERTEGOn johtoa sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa
Kuvassa Scanview:n ja CERTEGOn johtoa Torsten Ussing, Jonas Granath, Johnny Klausen

CERTEGO pyrkii johtavaksi eurooppalaiseksi kulunhallinta- ja valvontaratkaisujen asiantuntijaksi. Tärkeä osa kasvustrategiaa on ostaa yrityksiä, joiden avulla CERTEGO voi tarjota entistä kattavampia turvallisuuspalveluita asiakkailleen. 

SCANVIEW:lla on vahva tekninen tietämys ja asiantuntemus sähköisistä turvallisuusratkaisuista, joita se on toteuttanut arvostetuille kriittisen infrastruktuurin asiakkailleen, kuten Kastrupin lentokentälle, DSB:lle ja Apcoalle. Heillä on houkutteleva tarjonta, vahva toimialaosaaminen ja pitkäaikaiset suhteet toimittajiinsa. SCANVIEW jatkaa toimintaansa erillisenä tytäryhtiönä omalla tuotemerkillään.  

"SCANVIEW:n osto tukee strategista tavoitettamme tulla johtavaksi kulunhallinta- ja valvontaratkaisujen toimittajaksi. Olen innoissani siitä, että voimme nyt tarjota SCANVIEW-ratkaisuja nykyiselle asiakaskunnallemme kaikissa Pohjoismaissa", sanoo CERTEGO Groupin toimitusjohtaja Jonas Granath.  

"Uskon, että CERTEGO on ainoana aidosti pohjoismaisena sähköisen turvallisuusalan yrityksenä oikea kumppani kehittämään ja kasvattamaan tarjontaamme Pohjoismaissa ja muualla. Hyödymme suuresti CERTEGOn asiantuntemuksesta valvontaratkaisuissa, heidän selkeästä liiketoimintafilosofiastaan, vahvasta maantieteellisestä ulottuvuudestaan ja kyvystään toimittaa SCANVIEW-ratkaisuja kaikenlaisille asiakkaille koosta riippumatta", sanovat SCANVIEW:n perustajat ja johdon jäsenet Torsten Ussing ja Johnny Klausen.  

Lisätietoja:
Anders Rundgren, Head of M&A, Certego Group, anders.rundgren@certego.se +46 702 22 62 44 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

CERTEGO - pohjoismainen turvallisuusratkaisujen ja -palvelujen asiantuntija

CERTEGO on Pohjoismainen turvallisuusratkaisuiden ja -palveluiden asiantuntija. Toteutamme asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja kattavine palveluineen koko laitteiston elinkaarelle. Suunnittelemme, asennamme, hallinnoimme ja ylläpidämme kestäviä ja älykkäitä ratkaisuja mm. lukitukseen, kulunvalvontaan, työaikaan, kameravalvontaan sekä hälytinjärjestelmään. CERTEGO toimii yli 70 paikkakunnalla Pohjoismaissa, työllistää yli 1 300 henkilöä ja liikevaihto on yli 250 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Certego

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye