Vaasan kaupunki - Vasa stad

Klemettilänraiteen alikulkukäytävästä luvallinen graffitiseinä

Jaa

Sepänkyläntien alittava Klemettilänraiteen alikulkukäytävä sallitaan graffitimaalauksille tästä päivästä alkaen. Kyseessä on kokeilu, joka kestää vuoden 2024 loppuun saakka.

Kuva: Vaasan kaupunki

– Meille on tullut paljon toiveita uusista laillisista graffitienmaalauspaikoista, ja Klemettilänraiteen alikulku soveltuu tähän tarkoitukseen hyvin. Alikulku on melko vähäisellä käytöllä, joten sen käyttö graffitienmaalauspaikkana ei aiheuta suuria ongelmia liikenteen kannalta, liikennejärjestelypäällikkö Jori Löfbacka sanoo.

Alikulku alittaa Sepänkyläntien Myllykadun ja Himalajankadun välillä. Sen molempiin päihin on asennettu kyltit, joissa kerrotaan luvallisesta graffitinmaalauksesta. Kyseessä on kokeilu, joka on voimassa 31.12.2024 asti. Tämän jälkeen tilanne arvioidaan uudestaan.

– Graffitien on pysyttävä sallitulla alueella, alikulun seinissä. Maalaukset eivät saa olla loukkaavia, ja kaikki tyhjät maalipurkit ja muut roskat on vietävä pois alueelta. Myös liikenteelle on jätettävä esteetön kulku, eikä alikulussa olevien valaisimien päälle saa maalata, Löfbacka selventää.

Mikäli ehtoja rikotaan, voidaan lupa päättää jo aiemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jori Löfbacka
Liikennejärjestelypäällikkö
040 354 3494
jori.lofbacka@vaasa.fi

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye