Harmaa Rinne Festival juhlittiin menestyksekkäästi Rukalla

Jaa

Ensimmäistä kertaa järjestetty Suomen suurin after ski -festivaali juhlittiin onnistuneesti Rukan Hiihtostadionilla 22.–23.3.2024. Harmaa Rinne Festival keräsi festivaalialueelle ja sen jatkoille kahden päivän aikana 8500 kävijää. Festivaalin oheistapahtumat muun muassa Polar Barissa, Monomestassa ja Pisteessä mukaan laskettuna kokonaiskävijämäärä kohosi yli 10 000 kävijään.

Harmaa Rinne Festivalia juhlittiin Rukan Hiihtostadionilla 22.–23.3.2024 Kuvaaja: Simo Vilhunen
Harmaa Rinne Festivalia juhlittiin Rukan Hiihtostadionilla 22.–23.3.2024 Kuvaaja: Simo Vilhunen

Harmaa Rinne Festival koostui kahdesta vierekkäisestä isosta päälavasta, joilla nähtiin sekä kotimaisia että ulkomaisia huippuesiintyjiä. Festivaalin kohokohtiin lukeutuivat muun muassa avauspäivä perjantaina koettu iben näyttävä show, Alman energinen esiintyminen ja illan päättäneen Sannin hittisikermä. Yleisön pitivät lämpimänä virolainen rap-artisti Tommy Cash ja ruotsalainen DJ-duo Rebecca & Fiona. Erityistä ihastusta herätti lumen sisälle rakennettu elektronisen musiikin lava, jossa yleisöä tanssittivat muun muassa Winter Games, Barbitalo ja Nelli Milan. Lumitunnelin keikat ja DJ-setit tarjosivat elektronisen musiikin ystäville ainutlaatuisen elämyksen, jollaista ei kesäfestareilla pääse kokemaan.

Päätöspäivä lauantai alkoi aurinkoisessa pakkassäässä Karri Koiran tanssibileillä, jatkui Suomen euroviisuedustaja Windows95manin ensimmäisellä livekeikalla sitten UMK:n ja päättyi loppuillasta Kuumaan ja JVG:n intensiivisiin keikkoihin. JVG:n keikan aikana nähtiin sekä hyppyrimäkeen projisoitu lasershow että luonnon oma valonäytös, kun Rukan taivaalla loimusivat upeat revontulet. 

Harmaa Rinne Festivalin jatkokeikat olivat kiinteä osa after ski -kokonaisuutta. Jatkokeikat täyttivät Rukan yökerhot äärimmilleen erityisesti Been, Shrtyn, Dog Hustlers DJ’s ja Ramses II:n esiintymisten aikana. 

Harmaa Rinne Festivalin promoottori Pietu Sepponen hehkuttaa tapahtuman ainutlaatuisuutta: “Näytimme itsellemme ja juhlivalle yleisölle sen, että keskellä talvea on mahdollista toteuttaa täysipainoinen festivaalielämys. Haluan erityisesti kiittää uskomattoman upeaa työtä tehnyttä työryhmää festivaalin toteuttamisesta. Palaute niin artisteilta, yhteistyökumppaneilta kuin kävijöiltä on ollut toistaiseksi ylistävää. Keikkojen lisäksi suitsutusta on kerännyt Rukan Hiihtostadionin ainutlaatuinen miljöö ja festarialueen kuvauksellisuus.” 

Harmaa Rinne Festivalilla mukana nähtiin suomalaisten rakastama lonkero eli Hartwall Original Long Drink, joka on tapahtuman pääyhteistyökumppani. 

www.harmaarinnefestival.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lumitunnelin sisälle rakennettu Original Snowhouse keräsi ihastelijoita Kuva: Simo Vilhunen
Lumitunnelin sisälle rakennettu Original Snowhouse keräsi ihastelijoita Kuva: Simo Vilhunen
Lataa
Lauantain kruunasi JVG:n energinen show. Kuva: Jan Trygg
Lauantain kruunasi JVG:n energinen show. Kuva: Jan Trygg
Lataa
Sini Sabotage esiintyi pimenevässä lauantai-illassa. Kuvaaja: JanTrygg
Sini Sabotage esiintyi pimenevässä lauantai-illassa. Kuvaaja: JanTrygg
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Britannian albumilistan kärkinimi The Libertines Kesärauhaan17.4.2024 09:57:29 EEST | Tiedote

Turun Linnanpuistossa 7.–9. kesäkuuta juhlittavan Kesärauhan ohjelmisto vahvistuu, kun perjantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty The Libertines. Aiemmin julkistettujen pääesiintyjien 070 Shaken ja Slowdiven rinnalla esiintyvä The Libertines on tällä hetkellä Britannian albumilistan kärjessä. Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu ja nykyiset lippuhinnat ovat voimassa 30.4. saakka.

Turun Terassikesään kahdeksan uutta artistia - Ellinoora esiintyy Turun taiteiden yönä Turku Energian sisäpihalla ikärajattomalla keikalla!12.4.2024 10:00:01 EEST | Tiedote

Turku Energian sisäpihan uniikissa miljöössä järjestettävä Turun Terassikesä saa täydennystä viiden uuden keikkaillan myötä. Uusina artisteina julkistettavat Stratovarius, Sonata Arctica, Ege Zulu, jambo, Amorphis, Lost Society, Vesterinen Yhtyeineen ja Ellinoora laajentavat entisestään Turun tulevan kesän keikkatarjontaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye