Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Eekoon ruokakaupat palvelevat pääsiäisenä laajoin aukioloajoin

Jaa

Kiirastorstai on ruokakaupoissa pääsiäisviikon suosituin kauppapäivä. Kaikki Eekoon ruokakaupat (Prismat, S-marketit ja Salet) palvelevat laajoilla aukioloajoilla ja asiakkaillamme on mahdollisuus joustavaan asiointiin vuoden jokaisena päivänä, myös pääsiäisenä.

Eekoon ruokakaupat palvelevat laajoin aukioloajoin myös pääsiäisenä
Eekoon ruokakaupat palvelevat laajoin aukioloajoin myös pääsiäisenä

Perinteisesti kiirastorstai on ruokakaupoissa pääsiäisviikon suosituin kauppapäivä. Tänä vuonna se on torstai 28.3.2024 ja kaikki Eekoon ruokakaupat (Prismat, S-marketit ja Salet) palvelevat laajoilla aukioloajoilla. 

Eekoon Prismoilla on pysyvästi laajat aukioloajat ja asiakkaillamme on mahdollisuus joustavaan asiointiin vuoden jokaisena päivänä, myös pääsiäisenä. S-market Pallo palvelee asiakkaitaan ympärivuorokautisesti, sanoo Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Oman myymälän aukioloajat voit tarkistaa osoitteesta https://www.s-kanava.fi/asiakasomistajuus/toimipaikat/.

S-market Pallo on avoinna 24 h vuoden jokaisena päivänä, Prisma Lappeenranta ja Lappee klo 7–23 ja Prisma Imatra klo 7–22.

Lisää joustavuutta pääsiäisen valmisteluun ruoan verkkokaupasta

Ruoan verkkokauppa voi auttaa ajanhallinnassa ja moni hyödyntää sitä myös pääsiäisostosten tekemiseen. Pyhien alla ruoan verkkokaupan kapasiteettia nostetaan ja näin ollen noutoaikoja on hyvin saatavilla ennen pääsiäistä.

Eekoossa ruoan verkkokauppa on yhdeksässä myymälässä eri puolilla Etelä-Karjalaa. Asiakkaamme viettävät pääsiäisviikonloppua myös mökeillä ja suosittelemmekin tarkistamaan https://eekoo.fi/palvelut -sivulta, onko ostosten tilaaminen etukäteen mahdollista mökkipaikkakuntasi tai matkan varrella olevaan myymälään, Väyrynen vinkkaa. 

Ruoan verkkokaupan myymälät ja vapaat toimitusajat löydät osoitteesta https://www.s-kaupat.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

EEKOO – yli 72 000 asiakkaan omistama yritys

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Eekoon palveluksessa on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye