Kela

FPA:s webbseminarium för hyresvärdar 24.4.2024: Aktuellt om FPA:s förmåner och tjänster

Dela

FPA ordnar ett webbseminarium för hyresvärdar onsdagen 24.4.2024 kl. 9–10.30. På webbseminariet går vi igenom aktuella frågor om samarbetet mellan FPA och hyresvärdarna. Webbseminariet är på finska.

På webbseminariet får du höra om aktuella ändringar i de boendetrygghetsförmåner som FPA betalar, det allmänna bostadsbidraget och det grundläggande utkomststödet. Vi berättar också om FPA:s nya e-tjänst för hyresvärdar.

Webbseminariet ordnas onsdagen den 24.4.2024 kl. 9.00–10.30. Ett mer detaljerat program publiceras på fpa.fi närmare evenemanget. Länken till webbseminariet skickas till de anmälda per e-post. 

Anmälan till webbseminariet (på finska) FPA:s webbseminarium för hyresvärdar: Aktuellt om FPA:s förmåner och tjänster (lyyti.fi)

Webbseminariet spelas in och inspelningen publiceras på fpa.fi. Länken till inspelningen skickas till de anmälda cirka 2 veckor efter tillställningen. Inspelningen kommer att ha textning på svenska och presentationsmaterialet kommer att finnas på svenska.

Läs också

FPA har i uppgift att sköta grundtryggheten i livets olika skeden för alla dem som omfattas av den finländska sociala tryggheten.

Andra språk

Följ Kela

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kela

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye