Sähkölinjojen alustaraivausta Luumäellä maaliskuun lopusta lähtien

Jaa

Parannamme sähkönjakelun toimitusvarmuutta raivaamalla keskijännitelinjojen alustojen puustoa Luumäellä maaliskuun lopusta lähtien. Työ jatkuu, kunnes urakka valmistuu, mahdollisesti koko loppuvuoden ajan.

Alustaraivaus Luumäellä 2024
Alustaraivaus Luumäellä 2024

Alustaraivauksesta ei aiheudu asiakkaillemme toimenpiteitä, eikä se aiheuta sähkönjakelun katkoja. Pahoittelemme raivaustyöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Raivausta toteuttaa yhteistyökumppanimme Exsane Oy.

Yhteystiedot: Petri Leimulahti, puh. 0400 188 648

Avainsanat

Kuvat

Alustaraivaus Luumäellä 2024
Alustaraivaus Luumäellä 2024
Lataa

Kymenlaakson Sähköverkko Oy harjoittaa verkkoliiketoimintaa neljän maakunnan alueella Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Päijät-Hämeessä sekä Uudellamaalla. Sähköverkomme on yli 13 000 kilometrin pituinen ja toimitamme sähköä koteihin ja yrityksiin yli 100 000 asiakkaalle. Tavoitteenamme on turvata häiriötön sähkönjakelu vuoden jokaisena päivänä. Sähköverkkoa kehitetään jatkuvasti entistä paremmaksi ja investoimme vuosittain noin 15 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen ja uudistamiseen. Kymenlaakson Sähköverkko Oy on Kymenlaakson Sähkö Oy:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Konsernissamme työskentelee noin 55 asiantuntijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson Sähköverkko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye