Espoon seurakuntayhtymä

KilonRistin kappeli avautuu jälleen

Jaa

Espoon Leppävaaran seurakunnan kappeli KilonRisti avautuu pitkään jatkuneen remontin jälkeen huhtikuussa. 

KilonRistin aula.
KilonRistin kappeli sijaitsee Espoon Kilossa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, junaradan välittömässä läheisyydessä. Esko Jämsä Kirkko Espoossa

Leppävaaran seurakunnan KilonRisti avautuu pitkään jatkuneen remontin jälkeen huhtikuussa. Mittavan remontin yhteydessä kappeli toimitiloihin rakennettiin viisi äänieristettyä huonetta perheneuvonnan käyttöön. Perheneuvonta aloittaa toimintansa tiloissa kesällä.

– Leppävaaraan on toivottu jo pidempään perheneuvonnan tiloja. Tänä kesänä unelma radan varressa sijaitsevista vastaanotoista toteutuu, kertoo Kilon aluetoimikunnan vastaava kappalainen Juha-Pekka Rissanen.

– Perheneuvonnan Leppävaaran tiimin muutto toteutuu, kun tilat ovat täysin valmiit vastaanottotoiminnalle. Asiakkaille on suunniteltu muun muassa oma, rauhallinen sisäänkäynti tiloihin, sanoo Espoon seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Kaiju Himanen

Avoimet ovet ke 10.4.

Uusittuihin tiloihin voi tutustua KilonRistin kaikille avoimissa avointen ovien tapahtumassa keskiviikkona 10.4. klo 15–18.

– Kaipaamme asukkaiden ääntä siihen, millaista toimintaa he toivovat KilonRistiin jatkossa. Korona supisti toimintaa juuri remontin alla. Olemme miettineet esimerkiksi marraskuuhun valoteemaista festivaalia, sanoo Rissanen.

Avoimissa ovissa luvassa on tarjoilua, musiikkia ja kirkkoherra Kalervo Salon toimittama tilojen siunaus ja viikkomessu klo 17. Jututettavana tilaisuudessa ovat Espoon seurakuntien perheneuvonta, Kilo-Kera-seura, Kiloiset Martat, partiolippukunta Kilon Kipinät ja Kilon aluetoimikunta.

Kasteita jo varattu

Valoisiin ja moderneihin tiloihin voi varata esimerkiksi kasteen.

– Ensimmäinen kaste on jo varattu ja toiminta käynnistynyt. KilonRistissä kokoontuu säännöllisesti muun muassa kaikille avoin soitinimprovisaatioryhmä, nigerialaistaustaisten igbonkielinen jumalanpalvelus, Sansan toivoa naisille -ryhmä ja Kilon kristityt.

– Uutta toimintaa koskevissa ehdotuksissa voi olla yhteydessä minuun (Juha-Pekka Rissaseen), Kilon aluetoimikuntaa johtavaan Eija Alajarvaan tai muihin aluetoimikunnan jäseniin, kuten esimerkiksi Leppävaaran seurakunnan diakoniin Sari Aroheikkiin

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon seurakunnat - Evankelis-luterilainen kirkko Espoossa

Espoon tuomiokirkkoseurakunta, Espoonlahden seurakunta, Leppävaaran seurakunta, Olarin seurakunta, Tapiolan seurakunta ja Esbo svenska församling muodostavat yhdessä Espoon seurakuntayhtymän. Seurakunnissa on yhteensä 157 500 jäsentä. Työntekijöitä on noin 500.

Kirkko Espoossa vahvistaa yhteisönä kristillistä uskoa, tulevaisuuden toivoa ja lähimmäisenrakkautta. Olemme läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon seurakuntayhtymä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye