Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2023 on julkaistu

Jaa

Yliopiston Apteekin vuosikertomus 2023 on julkaistu verkkosivuillamme. Vuosikertomus on ensimmäistä kertaa toteutettu kestävyysraportoinnin GRI-standardia soveltaen.

Vuonna 2023 Yliopiston Apteekin myynti oli 361,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,5 miljoonaa euroa. Yliopiston Apteekki maksoi apteekkiveroa 29,0 miljoonaa euroa valtiolle ja tilikauden voiton 2,3 miljoonaa euroa osinkona Helsingin yliopistolle.  

Yliopiston Apteekki vuonna 2023: 

  • Suomen paras asiakaskokemus (Asiakkuusindeksi 2023 -tutkimus) 

  • 7 miljoonaa reseptilääketoimitusta 

  • Yli 16 miljoonaa käyntiä verkkoapteekissa ya.fi 

  • Toimitimme lääkkeitä, rokotteita ja antibioottipumppuja yli 1 500 terveydenhuollon organisaatiolle 

  • Kanta-asiakasmäärämme kasvoi 900 000 henkilöön 

 
”Yliopiston Apteekilla on merkittävä tehtävä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä. Meillä on keskeinen rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja kansallisessa huoltovarmuudessa. Yliopiston Apteekki on voitto tieteelle ja terveydelle”, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo. 

Tutustu vuosikertomukseemme: Vuosikertomus | Yliopiston Apteekki 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye