Osuuskauppa Suur-Savo

Osuuskauppa Suur-Savo S-ryhmän kärkeä Suomen Innostavimmissa työpaikoissa

Jaa

Osuuskauppa Suur-Savo on Suomen toiseksi innostavin työpaikka. Työelämän asiantuntijayhtiö Eezy myöntää vuosittaiset tunnustukset organisaatioille, jotka ovat saavuttaneet parhaat tulokset henkilöstötutkimuksissa.

Osuuskauppa Suur-Savo on ollut kärkisijoilla Suomen Innostavimmissa työpaikat -listauksessa useana vuonna. Ykkössijoituksiakin on ollut monia, sillä henkilöstön työtyytyväisyys on Osuuskauppa Suur-Savossa erittäin korkealla tasolla. Osuuskauppa Suur-Savossa toteutetaan henkilöstön työtyytyväisyystutkimus vuosittain ja viime syksynä tehtyyn tutkimukseen vastasi 93,2 % henkilöstöstä. Tutkimuksen kokonaisindeksi oli 79,4 pistettä, mikä on 10,1 pistettä Suomen yleisnormin yläpuolella ja erinomaista AAA-tasoa. Henkilöstön suositusindeksi työnantajastaan, eNPS, oli 60, mikä oli S-ryhmän paras tulos ja huomattavasti korkeampi kuin Eezyn vertailuaineiston keskiarvo 23.

− Olemme saaneet todella hyviä tuloksia henkilöstön työtyytyväisyydestä useana vuonna, mutta tulosta ei saa pitää itsestäänselvyytenä ja jäädä tyytyväisenä ”lepäämään laakereillaan”. Työtyytyväisyystutkimuksen tulokset käydään aina yksiköissä läpi, epäkohtiin puututaan ja hyvien tulosten ylläpitämiseen panostetaan. Meillä Osuuskauppa Suur-Savossa on osaava ja sitoutunut henkilöstö. Työtä tehdä suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan, summaa toimitusjohtaja, kauppaneuvos Ari Miettinen.

− Henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara, joten henkilöstön työtyytyväisyyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen kannattaa – ja siihen halutaan – panostaa. Työtyytyväisyys on merkittävä asia työssäjaksamisen kannalta. Kun töissä on hyvä ilmapiiri, se heijastuu paitsi meidän jokaisen omaan jaksamiseen, myös asiakastyytyväisyyteen, sanoo henkilöstöjohtaja Tuula Lyytikäinen.

Innostavin työpaikka -tunnustukset perustuvat henkilöstökokemusta mittaavan PeoplePower-tutkimuksen pohjalta laskettuun indeksiin. Vastaajina oli noin 150 000 työntekijää kymmeniltä toimialoilta ympäri Suomen. Pääpalkinnot jaetaan vuosittain parhaat indeksitulokset saavuttaneille pienille, keskisuurille ja suurille organisaatioille. Osuuskauppa Suur-Savo kuuluu suurten organisaatioiden (yli 1000 henkilöä työllistävät) sarjaan. Koko S-ryhmässä työtyytyväisyys on huipputasolla. Tällä kertaa suurista yrityksistä Suomen Innostavin oli Pohjois-Karjalan Osuuskauppa ja keskisuurten yritysten sarjan paras Etelä-Karjalan Osuuskauppa, molemmat ensimmäistä kertaa ykkössijalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Suur-Savo

Pääsiäisenä perinteiset herkut pitävät pintansa - pöydässä voi kuitenkin yllättää lakritsimämmi tai LEGO-kukat21.3.2024 12:35:31 EET | Tiedote

Pääsiäisruokien valikoima monipuolistuu, mutta perinteiset herkut pitävät pintansa, kertoo S‑ryhmän myyntidata. Suomalaisten pääsiäiseen kuuluvat yhä vahvasti muun muassa mämmi, suklaamunat ja lammas. Hyvän ruoan lisäksi juhlaan valmistaudutaan kukilla ja koristeilla. Osuuskauppa Suur-Savon ruokakaupat palvelevat tänäkin pääsiäisenä asiakkaita laajoin aukioloajoin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye