Rud Pedersen Public Affairs

Atte Palomäki aloittaa johtavana neuvonantajana Rud Pedersenillä

Jaa

Konsulttitalo vahvistaa asiantuntijuuttaan strategisessa viestinnässä ja maineenhallinnassa  

Pohjoismaiden johtava yhteiskuntapoliittisen neuvonannon ja strategisen viestinnän konsulttitoimisto Rud Pedersen syventää osaamistaan, kun Atte Palomäki aloittaa johtavana neuvonantajana. 

Palomäki tuo yhtiöön kattavaa strategista viestintä- ja brändiosaamista, sekä vuosien kansainvälisen kokemuksen yrityskriisien tehokkaasta hallinnasta. Palomäki toimi aiemmin teknologiayhtiö Wärtsilän johtokunnan jäsenenä ja vastasi yhtiön viestinnästä, brändistä ja markkinoinnista globaalisti. Aiemmin hän työskenteli  viestinnän johtotehtävissä finanssikonserni Nordeassa sekä teki pitkän uran mediassa. Palomäellä on viestintäalan luottamustehtäviä Suomessa ja kansainvälisesti. Palomäen kyky tiivistää asiakasyritysten suhdetta ympäröivään yhteiskuntaan syventää Rud Pedersenin asiantuntijapalvelua entisestään. 

”Yrityksiltä ja niiden johdolta odotetaan entistä näkyvämpää vastuullisuutta ja jopa yritysaktivismia. Tehokas maineenhallinta edellyttää konkreettisia tekoja ja niiden proaktiivista viestintää eri sidosryhmille. Onnistuessaan tämä nostaa yrityksen brändiarvoa ja kriisinsietokykyä. Rud Pedersenillä on huikea Euroopan laajuinen joukkue, jolla on hienot edellytykset auttaa asiakkaita luovimaan tehokkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Odotan innolla, että saan valjastaa oman osaamiseni ja kokemukseni osaksi tiimiä, ja siten edistää kestävää yritystoimintaa”, toteaa Atte Palomäki. 

”Atte on erinomainen lisäys ennestään vahvaan tiimiimme. Hän tuo mukanaan vakuuttavat näytöt pitkäjänteisestä brändinrakennuksesta ja maineenhallinnasta, sekä suuren pörssiyrityksen kansainvälisestä johtoryhmätyöskentelystä. Entisenä toimittajana Atella on kyky kriittisesti haastaa näkemyksiä sekä löytää eri kohderyhmiä puhuttelevia näkökulmia yritysviestintään. Myös Aten monipuolinen toimialakokemus, laajat verkostot ja perehtyneisyys yritysvastuuseen auttavat meitä luomaan vielä enemmän asiakasarvoa”, sanoo Rud Pedersen Public Affairsin toimitusjohtaja Susanna Korpivaara. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rud Pedersen Group

Rud Pedersen Group on lähes 600 asiantuntijan voimin 16 maassa ja 17 kaupungissa toimiva eurooppalainen yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon ja strategiseen viestintään keskittyvä konsulttiryhmä. Suomessa Rud Pedersen työllistää noin 30 henkeä. 

Rud Pedersen tarjoaa neuvonantoa ja käytännöllistä tukea organisaatioille, yrityksille ja julkisyhteisöille, jotka haluavat osallistua julkiseen keskusteluun ja saavuttaa strategiset tavoitteensa monimutkaistuvassa maailmassa. Avustamme muun muassa poliittisten linjausten ja sääntelyn kentällä navigoimisessa, maineen- ja riskienhallinnassa, viestinnässä, markkinoinnissa ja rekrytoinneissa. Suurin osa asiakkaistamme on kansainvälisiä toimijoita. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rud Pedersen Public Affairs

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye