Kutsu medialle / Lahden kisakylän avajaiset 10.4.2024 Lahti, Radiomäki

Jaa

Tervetuloa Suomen olympiajoukkueen ja Starkin yhteistyössä rakennuttaman lintujen kisakylän avajais- ja perustamistapahtumaan, 10.4.2024, 13:30-14:30 Lahden Radiomäen lännen puoleisen maston kupeeseen.

Tervetuloa Suomen olympiajoukkueen ja Starkin yhteistyössä rakennuttaman lintujen kisakylän avajais- ja perustamistapahtumaan, 10.4.2024, 13:30-14:30 Lahden Radiomäen lännen puoleisen maston kupeeseen.

Tulevan kesän Pariisin kisoihin valmistavalla leirillä Suomen olympia- ja paralympiajoukkueen jäsenet pääsivät rakentamaan asuntoja lintuperheille osana tiimikisailua. Starkin kanssa toteutetulla lintujen kisakylä -tehtävärastilla joukkueet rakensivat linnunpönttöjä Suomen BirdLifen ohjeiden mukaan ja maalasivat ne Suomen joukkueen ja Pariisin kisojen väreihin.

Vuoden 1952 olympialaisia kisattiin Lahdessa, mutta kaupunki ei saanut omaa kisakylää. Nyt se tapahtuu, kun 10 Suomen olympiajoukkueen valmistamaa linnunpönttöä asennetaan Lahden Radiomäelle, jonne syntyy lintujen kisakylä. Viereisen päiväkoti Pääskynpesän viskarit tulevat toimimaan kisakylän virallisina tarkkailijoina ja suojelijoina.

Paikalla ovat Pääskynpesän lasten lisäksi Suomen olympiajoukkueen ja Starkin edustajat sekä Lahden kaupunginjohtaja Niko Kyynäräinen.  Asiantuntijakumppanina toimii BirdLife Suomi. Kisakylän rakentajista mukana on Lahden Ahkeran kasvatti, olympiaurheilija Arvi Savolainen.

Tapahtuma on lähtölaukaus Suomen olympiajoukkueen ja pääyhteistyökumppani Starkin yhteiselle matkalle kohti Pariisin olympialaisia.


Leena Paavolainen                      Jarmo Salmi
Joukkueenjohtaja                         Kaupallinen johtaja        
Suomen Olympiajoukkue           Stark Suomi Oy

 

AVAJAISOHJELMA

Tilaisuuden avaus
Stark, Suomen Olympiakomitea, Lahden kaupunginjohtaja

Ensimmäisen pöntön asennus & rakentajan haastattelu
Birdlife Suomi & Arvi Savolainen

Leikkimielinen viisiottelu & diplomit virallisille tarkkailijoille
Päiväkoti Pääskynpesän lapset

Tietoja julkaisijasta

STARK - reilusti rakentajan asialla
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 000 ympäri Suomen, ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

Verkkokauppa: www.stark-suomi.fi/ 

Yhtiösivut: yritys.stark-suomi.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Stark ottaa käyttöön nosturilla varustetun täyssähköisen kuorma-auton16.5.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Stark ottaa käyttöön täysin sähkökäyttöisen nosturilla varustetun kuorma-auton. Päästötön sähkökuorma-auto tulee käyttöön pääkaupunkiseudun rakennustarvikekuljetuksissa rakennustyömaille. Sähkökuorma-auton käyttöönotto ensimmäisten joukossa on osoitus Stark Suomen edelläkävijyydestä alalla sekä osa Stark-konsernin vastuullisuusohjelmaa ja ilmastositoumusta. Stark-konsernin tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius koko arvoketjussa viimeistään vuoteen 2050 mennessä.

Hinta, laatu vai kestävyys? 1 000 suomalaista remontoijaa paljastaa, mihin materiaaleissa nyt panostetaan8.5.2024 09:50:00 EEST | Tiedote

Suomea kiusannut takatalvi on antautumassa keväälle, mikä herättää eloon paitsi luonnon myös kevään remontointiprojektit. Stark Suomi Oy selvitti Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksessaan, mitkä tekijät vaikuttavat eniten rakennus- ja remontointimateriaalien valintaan. Kolme kriteeriä erottuu selvästi: hinta, tuotteen laatu sekä hankintojen kestävyys ja pitkäikäisyys.

Tutkimus: Mökkiä ostettaessa jätetään ”remontointivara” huomattavasti useammin kuin kotia hankittaessa17.4.2024 08:45:00 EEST | Tiedote

Vain kymmenes suomalaisista ostaisi uudeksi kodikseen oman budjettihaarukkansa alapäässä olevan kohteen, joka vaatii paljon remonttitöitä, kun taas noin seitsemän kymmenestä kallistuisi hieman kalliimpaan vaihtoehtoon, jossa ei olisi akuutteja remonttitarpeita. Mökkiä ostettaessa remontointia ei siis vieroksuta läheskään yhtä paljon, selviää Stark Suomi Oy:n teettämästä tuhannen vastaajan Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye