Asuntosäätiö

Asuntosäätiöltä uusia asumisoikeusasuntoja Tampereen Tesomalle

Jaa

Asuntosäätiö ja Hartela Pirkanmaa Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 54 uuden asumisoikeusasunnon rakentamisesta Tampereen Tesomalle. Työt alkavat toukokuussa 2024 ja asuntojen on määrä valmistua vuoden 2025 lopulla.

Havainnekuva Raiskionkadun kohteesta.

Asuntosäätiö rakennuttaa 54 uutta asumisoikeusasuntoa Tampereen Tesomalle osoitteeseen Raiskionkatu 9. Kohde koostuu kahdesta viisikerroksisesta asuinrakennuksesta, joiden asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Asumisen mukavuutta lisäävät kaikissa asunnoissa lasitetut parvekkeet tai terassit.

”Tesomalle rakentuvat asumisoikeusasunnot ovat Asuntosäätiölle 31. kohde Tampereella. On hienoa, että pääsemme uuden hankkeen myötä edistämään strategiamme mukaisesti hyvän ja kohtuuhintaisen asumisen toteutumista Pirkanmaalla”, sanoo Asuntosäätiön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

Toimivaa asumista lähellä luontoa ja palveluita

Asumisoikeusasuntojen asukkaiden käyttöön tulevat molempien asuinrakennusten 1. kerroksessa sijaitsevat saunatila, pesula, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto. Pyöräpaikkoja rakentuu lisäksi erilliseen piharakennukseen. Asukkailla on käytössään 34 ulkopysäköintipaikkaa. Kohteen pihapiiriin tulee myös viihtyisä yhteiskäytössä oleva leikkialue.

Tesomalla on monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat helpon ja sujuvan liikkumisen Tampereen keskustaan ja muihin kaupunkikeskuksiin. Uudistuvan alueen lähipalveluihin lukeutuvat muun muassa kauppa, kirjasto, koulu sekä päiväkoti. Kohteen lähellä sijaitseva uimaranta ja alueen järvet, Tesomajärvi ja Tohloppi, sekä useat viihtyisät puistot kutsuvat ulkoilemaan luonnonkauniissa maisemissa. Liikuntamahdollisuuksia täydentävät lisäksi alueen palloilu- sekä uima- ja jäähallit.

Kohteen suunnittelusta on vastannut BST-Arkkitehdit Oy.

Asuntojen haku Asuntosäätiön verkkosivujen kautta: www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiön kaikki uudiskohteet »

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme noin 18 000 kotia 33 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 186,4 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye