Rud Pedersen avaa toimiston Roomaan – yhteys Euroopan pääkaupunkien välillä vahvistuu

Jaa

Rud Pedersen Group avaa toimiston Italian pääkaupunkiin Roomaan. Konsernilla on nyt yhteensä 18 toimistoa Euroopassa, ja Rooman toimisto vahvistaa Rud Pedersenin laajentumistrendiä Euroopan keskeisiin pääkaupunkeihin. Kyseessä on toinen uuden toimiston avaus tänä vuonna.

James Stevens, Luigi Ferrata ja Morten Rud Pedersen
James Stevens, Luigi Ferrata ja Morten Rud Pedersen

Rooman toimistoa johtaa Luigi Ferrata, joka tuo konserniin kahden vuosikymmenen kokemuksen kansainvälisten yritysten neuvonannosta. Luigi on johtanut projekteja Italiassa ja EU-tasolla keskittyen ICT-, energia- ja terveysalan sektoreihin. Ennen siirtymistään Rud Pedersenille hän työskenteli yhteiskuntasuhdejohtajana monikansallisen Engineering Groupin palveluksessa.

”Olen innoissani päästessäni avaamaan Rooman toimistoa ja luomaan mahdollisuuksia asiakkaille näillä markkinoilla. Rud Pedersenin läsnäolo Euroopan keskeisimmissä pääkaupungeissa tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen ja markkinoiden rajat ylittävän lähestymistavan ongelmanratkaisuun. Odotamme pääsevämme rakentamaan yhteyksiä myös muihin vaikutusvaltaisiin kaupunkeihin ja tukemaan asiakkaita vaikuttamistyössä EU:n tasolla”, Luigi Ferrata sanoo.

Rooman toimiston hallituksen varapuheenjohtajana toimii Rud Pedersenin Brysselin toimiston toimitusjohtaja James Stevens, joka on itsekin Italian kansalainen. Yhteys Rooman ja muun Euroopan välillä on tällöin alusta alkaen vahva. Toimistolla aloittavat lisäksi apulaisjohtajana Niccolò de Arcayne, jolla on pitkä kokemus konsultoinnista pääosin terveyssektorilla sekä Brysselin toimistolta siirtyvä Salvatore Mazzocca, joka on erikoistunut maatalous-, energia- ja ilmastoasioihin.

”On kunnia toivottaa tervetulleeksi Luigi ja Rooman toimisto osaksi Rud Pedersen Groupia. Meillä on monia asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita Italian markkinoista. Luigin laajan kokemuksen ja verkostojen kautta hän ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja pystyy tarjoamaan niihin räätälöityjä ratkaisuja. Roomassa aloittava asiantunteva tiimi mahdollistaa sen, että voimme nyt tarjota asiakkaille palveluita 18 toimistossa ympäri Eurooppaa, mukaan lukien viidessä väkirikkaimmassa Euroopan valtiossa”, Rud Pedersenin perustaja ja toimitusjohtaja Morten Rud Pedersen kommentoi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rud Pedersen Group

Rud Pedersen Group on Euroopan johtava, noin 600 asiantuntijan voimin kahdeksassatoista maassa toimiva yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon ja strategiseen viestintään keskittyvä konsulttiryhmä. Group sai ''EMEA Public Affairs Consultancy of the Year 2023'' -palkinnon vuoden 2023 SABRE Awardseissa. 

Rud Pedersen tarjoaa selkeää neuvonantoa ja käytännöllistä tukea organisaatioille, jotka osallistuvat julkiseen keskusteluun ja pyrkivät saavuttamaan strategisia tavoitteitaan monimutkaisessa maailmassa. Asiakkaita ovat niin suuret kansainväliset konsernit kuin paikalliset startupit, julkisyhteisöt sekä muut organisaatiot. Avustamme asiakkaita poliittisten linjausten ja sääntelyn navigoimisessa, maineen- ja riskienhallinnassa, markkinoinnissa ja rekrytoinnissa. 

Rud Pedersen toimii saumattomasti Euroopan alueella ja sen ulkopuolella monipuolisten tiimien avulla, jotka tarjoavat oman asiantuntemuksensa motivoituneiden partnerien johdolla. Toimintamme alusta lähtien, 21 vuoden ajan, olemme rakentaneet pitkäaikaisia suhteita löytääksemme alustan kasvulle. Rud Pedersen toimii pohjoismaalaisten arvojen mukaisesti: läpinäkyvästi, pragmaattisesti, saavutettavasti ja tehokkaasti. Kehitymme investoimalla työntekijöihimme ja keskittymällä siihen, että ratkaisemme asiakkaidemme kohtaamat haasteet niin tänään kuin huomenna. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rud Pedersen Public Affairs

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye