Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Diakille huippuarvosanat yhteistyökumppaneilta: ”Vahva kumppanuuksiin panostaminen kantaa hedelmää”

Jaa

Diak on saanut yhteistyökumppaneiltaan erinomaiset arviot tuoreessa sidosryhmätutkimuksessaan. T-median toteuttaman Luottamus & Maine -tutkimuksen mukaan Diakin kokonaismaine kumppaneiden keskuudessa on erittäin hyvällä tasolla. Tulokset heijastavat laajaa tukea ja luottamusta, jonka taustalla on pitkäjänteinen kumppanuustyö, uskoo toimitusjohtaja-rehtori Elina Juntunen.

– Tutkimustulos osoittaa, että vahva panostuksemme kumppanuustyöhön kantaa hedelmää. Se myös viestittää, että arvomme ja tekemämme työ puhuttelevat sidosryhmiämme, Juntunen sanoo.

Vastuullinen, avoin ja luotettava

Tutkimuksessa Diakin maineen kokonaisarvosana oli 3,89 asteikolla 1–5. Diakia kiiteltiin erityisesti yhteiskunnan ja ympäristön huomioivasta vastuullisuudesta, joka sai arvosanakseen 4,15. Myös avoin ja läpinäkyvä hallinto (4,14) sekä johtaminen (4,09) saivat erinomaiset arviot. Yli neljään yltävät arvosanat edustavat huippulaatua.

Diak sai kumppaneiltaan myös erittäin vahvaa sidosryhmätukea (arvosana 3,95). Tuen muodoissa vahvimpana korostui luottamus organisaatioon (4,34). Sidosryhmät myös suosittelisivat Diakia (4,16) ja ovat kiinnostuneita kuulemaan Diakin kantoja (4,09).

– Rakennamme parempaa maailmaa yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa ja on tärkeää tietää, että he luottavat meihin. Tutkimustulos sitouttaa meitä entisestään sidosryhmiimme ja rohkaisee meitä jatkamaan yhä vahvemmin hyvän maailman puolustajana, Juntunen sanoo.

Luottamus-%20ja%20maine%20-tutkimuksen%20tuloksia%20graafisessa%20muodossa.
Luottamus- ja maine -tutkimuksen tuloksia. T-media.

Tietoa tutkimuksesta

T-medialta tilatun Luottamus & Maine -sidosryhmätutkimuksen aineistonkeruu toteutettiin loppuvuodesta 2023. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää Diakin yhteistyökumppanien mielikuvaa Diakista ja mitata Diakin nauttiman sidosryhmätuen tasoa. Tutkimus arvioi organisaation mainetta muun muassa vastuullisuuden, hallinnon, talouden, vuorovaikutuksen sekä tuotteiden ja palveluiden näkökulmista. Sidosryhmätukea mitattiin esimerkiksi luottamuksen, kriisiherkkyyden ja suosittelemisen mittareilla.

Diakin yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi sote-, kirkon- ja tulkkausalan järjestöt, liitot ja yritykset, hyvinvointialueet, kaupungit, oppilaitokset ja viranomaiset. Vastausprosentti tutkimuksessa oli 24 prosenttia.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye