Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Lappeenrannan VENN palkittiin kolmatta kertaa S-ryhmän suositelluimpana ravintolana sekä on vuoden VENN jo neljännen kerran

Jaa

Eekoon VENN palkittiin jälleen tuplasti S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskaupan ammattilais-ten tapahtumassa 26.3.2024 Helsingissä.

Keittiömestari Henna Parkko, ravintolapäällikkö Sari Meronen ja apulaisravintolapäällikkö Susanna Ruokonen
Keittiömestari Henna Parkko, ravintolapäällikkö Sari Meronen ja apulaisravintolapäällikkö Susanna Ruokonen Mikko Mäntyniemi SOK

S-ryhmän ravintoloiden suositteluhalukkuutta (NPS) mittaava tulos on kehittynyt positiiviseen suuntaan 10 vuotta peräjälkeen ja saavutti jälleen kiitettävän tason. Hyvän tuloksen taustalla on ammattitaitoinen henkilöstö, joka antaa panoksensa ja työskentelee erinomaisella tavalla asiakaspalvelun ja -kokemukseen eteen. VENN Lappeenranta palkittiin loistavan asiakastyytyväisyytensä ansiosta jo kolmatta kertaa koko S-ryhmän suositelluimpana ruoka-, juoma- ja seurusteluravintolana.  Ravintolapäällikkö Sari Merosen luotsaama VENN valittiin samalla myös vuoden VENN-ravintolaksi jo neljättä kertaa. Ravintola on onnistunut erinomaisesti niin asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydessä kuin tuloksenteossa.

Vuoden paras NPS ruoka-, juoma- ja seurusteluravintola -sarjassa oli VENN Lappeenranta seuraavin perusteluin: Tämän ravintolan henkilökunta rakastaa asiakkaita ja asiakkaat rakastavat henkilökuntaa! Aika mahtava win-win tilanne siis! Asiakkaat palvellaan persoona peliin laittaen, iloisesti ja heidän viihtyvyydestään huolehditaan aidosti! Suosittelu kuuluu osaksi hyvää palvelua ja siksipä asiakkaatkin suosittelevat tätä ravintolaa mielellään ystävilleen.

Jokainen asiakas toivotetaan tervetulleeksi ja tunnelmasta huolehditaan koko vierailun ajan. Rennot ja hauskat kohtaamiset saavat asiakkaat viihtymään, viipymään ja jopa villiintymään. Tämä ravintola toimii olohuoneena niin paikallisille, kuin muualtakin tulleille. Täältä löydät takuuvarmasti sopivan juoman tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ja ehkäpä jopa uuden Ystävän. Tämän ravintolan NPS vuonna 2023 oli huikeat 81.

VENN Lappeenranta valittiin myös vuoden VENN 2023 -ravintolaksi. Perustelut valinnalle olivat: Asiakkaat rakastavat tätä olohuonetta ja sen henkilökuntaa. Täällä saat mittaamattoman ihanaa ja aitoa palvelua. Siitä syystä tämä onkin monen vakiomesta, paikka, jonne on aina mukavaa tulla.


Tällä tiimillä on esihenkilöidensä johdolla sitoutunut ote konseptin toteuttamiseen. Asiakkaat saavat palvelua ketjun arvon mukaisesti matalalla kynnyksellä: Ystävältä Ystävälle.
Tulosta vuonna 2023 tämä ravintola teki taas hieman edellistä vuotta enemmän. Asiakkaat antavat tälle ravintolalle arvosanaksi useimmiten täyden kymmenen.

Isot onnittelut koko upealle VENN Lappeenrannan työryhmälle loistavasta työstä!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

EEKOO – yli 72 000 asiakkaan omistama yritys

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Eekoon palveluksessa on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye