Tradenomit

Tradenomit ja InHunt Group yhteistyöhön

Jaa

InHunt Group Oy ja Tradenomit käynnistävät yhteistyön, jonka avulla Tradenomien jäsenet saavat jatkossa aiempaa enemmän tukea työllistymiseen ja urakehityksen edistämiseen.

- Työmarkkinoiden epävakaan tilanteen vuoksi haluamme vahvistaa erityisesti niitä palvelujamme, jotka edesauttavat jäsentemme työllistymistä, urakehitystä ja hyvinvointia, sanoo Tradenomien toiminnanjohtaja Sari Niemi. - Lisäämme urapalvelujemme vaikuttavuutta strategisella yhteistyöllä InHunt Groupin kanssa, joka avaa uusia mahdollisuuksia koko yhteisöllemme, Niemi jatkaa.

Yhteistyö kattaa räätälöidyn outplacement-palvelun sekä Tradenomien jäsenten pääsyn entistä paremmin suorahakujen piiriin. Jäsenet, jotka ovat muutosturvalain piirissä, voivat jatkossa suositella työnantajalleen oman työllistymistään edistävän valmennuksen hankkimista InHunt Groupilta.

- InHunt Groupin pitkä kokemus uudelleensijoittumis- ja suorahakupalveluissa luovat vakaan pohjan yhteistyölle, toteaa asiakaskokemusjohtaja Aleksi Rankka. - Haluamme olla jäsentemme kumppanina kaikissa työuran vaiheissa, erityisesti silloin, kun irtisanomiseen tähtäävät muutosneuvottelut osuvat kohdalle. Jäsenellämme voi olla mahdollisuus työnantajan niin salliessa itse valita kumppaninsa saadakseen uransa uudelleen hyvään suuntaan.

- Olemme iloisia voidessamme tehdä näin merkittävän avauksen uudenlaisen toiminnan muodon osalta, kertoo InHunt Groupin outplacement-palveluista vastaava johtaja Jarkko Huotari. - Onnistunut uudelleensijoittumisprosessi on etu niin työnantajalle kuin työntekijällekin ja vaikuttaa myös työnantajan maineeseen, Huotari muistuttaa.

Organisaatiot etsivät vaativiin asiantuntijatehtäviin jatkuvasti uutta osaamista ja joillain toimialoilla puhutaan jopa suoranaisesta osaajapulasta. Yhteistyöhön sisältyvä Talent Pool helpottaa tätä kohtaantoa.

- Jatkossa jäsenemme voivat ilmoittautua mukaan Talent Pooliin, jota InHunt Groupin asiantuntijat hyödyntävät aktiivisesti asiantuntija- ja esihenkilöiden suorahauissa, kertoo Aleksi Rankka. - Tradenomitutkinto antaa valmiudet työskennellä liki millä tahansa toimialalla ja näin jäsentemme potentiaali pääsee askeleen lähemmäksi avainhenkilöiden rekrytointia, Rankka summaa.

Yhteistyö alkaa maaliskuun 2024 aikana.

Lisätiedot:

Aleksi Rankka, asiakaskokemusjohtaja, Tradenomit
p. 045 651 3026

Jarkko Huotari, johtaja, Outplacement-palvelut, InHunt Group Oy
p. 040 355 8677

InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt Group toimii kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. inhunt.fi

Avainsanat

Linkit

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja meitä on yli 33 000 yhteisössämme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tradenomit

Tradenomien palkat nousivat 5,7 prosenttia viime vuonna7.3.2024 10:36:29 EET | Tiedote

Tradenomien palkat nousivat normaalia enemmän muiden palkansaajien tavoin vuonna 2023. Keskipalkassa oli nousua noin 5,7 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen. Merkittävämpänä syynä tähän oli aiempaa korkeammat yleiskorotukset, jotka sisälsivät niin prosentuaaliset tai euromääräiset korotukset kuukausipalkkoihin että kertaerät. Jäsentutkimuksemme mukaan tradenomien keskipalkka on 4347 euroa kuukaudessa. Viime vuoden normaalia suuremmat korotukset eivät kuitenkaan parantaneet ostovoimaa rajun inflaation vuoksi.

Tradenomit mukana Akavan mielenilmauksessa22.1.2024 10:41:33 EET | Tiedote

Tradenomit on mukana Akavan koordinoimassa mielenilmauksessa 6. helmikuuta. - Olemme kärsivällisesti yrittäneet käydä vuoropuhelua hallitusohjelman työelämäkirjauksista, mutta valitettavasti kaikki esittämämme ratkaisuvaihtoehdot ovat kaikuneet kuuroille korville, sanoo puheenjohtaja Jaakko Hyvönen. - Nyt pettymys työelämäasioiden yksipuolisesta muuttamisesta purkautuu myös meidän kentällä laillisen poliittisen mielenilmauksen muodossa, Hyvönen jatkaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye