Hartela

Hartela rakentaa TA:lle kerrostalon Oulun Mäntylään

Jaa

Hartela on sopinut Ara-kohteen toteuttamisesta Kiinteistö Oy Oulun Tarve Oy:lle. 27 asunnon kerrostalo nousee Oulun Mäntylän alueelle osoitteeseen Postipojankuja 3 B.

KVR-urakkana toteutettavan Kiinteistö Oy Oulun Mäntylän Kaarnan rakennustyöt lähtivät käyntiin maaliskuussa, ja kohde valmistuu keväällä 2025. Rakennukseen tulee viisi maanpäällistä kerrosta. Asuntokoot vaihtelevat kaksioista neliöihin, ja rakennuksen asuinpinta-ala tulee olemaan 1 645 m2.

”On hienoa päästä aloittamaan yhteinen hanke tutun ja luotettavan yhteistyökumppanin kanssa Oulussa. Kohde täydentää osaltaan hienosti Mäntylän aluetta, jonne olemme toteuttaneet aikaisemmin Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanervan. Mäntylän viihtyisä ja rauhallinen ympäristö tarjoaa monipuolisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Yhteydet ovat sujuvat sekä keskustaan että Limingantullin, Kaakkurin ja Joutsensillan alueen kauppakeskittymiin”, sanoo Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markku Taskinen.

”On hienoa, että saamme jatkoa Hartelan kanssa pitkään kestäneelle yhteistyölle. Oulussa on kysyntää uusille ja laadukkaille vuokra-asunnoille, joten nämä erinomaiselle paikalle nousevat asunnot tulevat varmasti olemaan haluttuja”, sanoo TA-Yhtiöiden aluejohtaja Jouni Rautiola.

Vehreä Mäntylä sijaitsee vain 10 minuutin päässä Oulun keskustasta. Oulun Mäntylä on pidetty ja arvostettu asuinalue, jossa uusia koteja on tarjolla harvoin. Omakoti- ja rivitalovoittoinen 80–90-luvuilla rakennettu alue tunnetaan rauhallisuudestaan ja turvallisesta yhteisöllisyydestään.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 460 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Perheyhtiö Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin, ja meillä on Avainlippu-tunnus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye