Veikkaus Oy

Nolla oikein -tuloksella 125 000 euron potti Laihialle

Jaa

Kaikki tai ei mitään -pelin tiistain arvonnassa löytyi yksi rivi, jossa oli pelattu kaikki numerot väärin. Voittorivi on pelattu Lahian R-kioskissa ja siihen osui 125 000 euron potti.

Laihian R-kioskissa pelattu 12 numeron täydellinen ohipeli oli pelattu euron panoksella. Kaikki tai ei mitään -pelissä nolla oikein ja kaksitoista oikein -tulosten voittokerroin on 125 000, joten voitoksi tuli 125 000 euroa.

Voittosumma napsahtaa onnekkaan asiakkaan tilille, kun hän todentaa ensin henkilöllisyytensä esim. osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai Veikkauksen pelisaleissa tai Casino Helsingissä.

Vuoden suurin Kaikki tai ei mitään -voitto on 500 000 euroa. Potti osui 9.3. viiden osuuden porukkapeliin.

Kaikki tai ei mitään -pelin peliaika päättyy päivittäin kello 20.45 ja arvontatulos 12 numeroa 24:stä, sekä Onnenapilan onnennumero väliltä 1−4, julkaistaan veikkaus.fi:ssä.

Pelissä voittaa päävoiton, jos onnistuu saamaan kaikki 12 numeroa 24:stä oikein tai jos kaikki numerot menevät väärin. Päävoiton suuruus on panoksesta ja Onnenapilasta riippuen 125 000 – 625 000 euroa. Pelin arvonta on joka päivä klo 21.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye