Certego

CERTEGO on ostanut K2 Turvapalvelut Oy:n osakekannan

Jaa

CERTEGO on ostanut K2 Turvapalvelut Oy:n koko osakekannan. K2 on yksi Suomen johtavista hälytyskeskuksista. Yhdistyminen vahvistaa CERTEGOn palvelutarjoomaa ja nopeuttaa K2:n kasvua Suomessa.

K2 Turvapalveluiden ja CERTEGOn johtoa allekirjoitustilaisuudessa
K2 Turvapalveluiden toimitusjohtaja Jani Saarvo, CERTEGO-konsernin toimitusjohtaja Jonas Granath sekä CERTEGO Suomen toimitusjohtaja Tuomas Pitkänen allekirjoitustilaisuudessa.

CERTEGO on ostanut K2 Turvapalvelut Oy:n (K2) koko osakekannan. K2 on yksi Suomen johtavista hälytyskeskuksista. Yhtiön liikevaihto on 3 miljoonaa euroa ja se työllistää 40 henkilöä Jyväskylässä ja Kokkolassa.

"K2:lla on vahva maine markkinoilla. Olen erittäin vaikuttunut heidän korkeasta turvallisuustasostaan ja asiakastyytyväisyydestään. Uskon, että yritystemme välillä on strategisesta näkökulmasta ihanteellinen synergia. Yhdistämällä voimamme vahvistamme entisestään tarjoomaamme kameravalvonnassa ja turvallisuusratkaisuissa, ja K2:n rautainen osaaminen laajentaa palveluitamme hälytyskeskustoiminnoilla", kertoo CERTEGO Suomen toimitusjohtaja Tuomas Pitkänen

K2:lla on Jyväskylässä ja Kokkolassa huippumodernit hälytyskeskukset, jotka palvelevat kaiken kokoisia yritysasiakkaita. K2:n ammattitaitoa on yhdistää palohälyttimet, murtohälyttimet, valvontakamerat ja rakennusautomaatioratkaisut laadukkaiksi valvonnan ja ennaltaehkäisevän turvallisuuden sekä energiahallinnan palveluiksi

“Olemme tyytyväisiä, että K2:lle löytyi uusi hyvä omistaja. Yhtiömme kehityksen taustalla on ollut osaava sekä sitoutunut henkilöstö, jota haluamme tässä yhteydessä kiittää. Uskomme, että CERTEGO-konsernissa toiminta kehittyy entisestään. Meistä syntyy Suomeen kova kombinaatio turvallisuus- ja kiinteistöpalvelualalle, ja on hienoa, että K2 palvelee asiakkaita jatkossa myös Suomen rajojen ulkopuolella. Mielenkiinnolla jatkamme tarinassa mukana CERTEGO-konsernin osaomistajina”, kommentoi K2:n enemmistöomistaja Kyösti Kakkonen

"Ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien tunsin, että CERTEGOn ammattitaito, vahva kulttuuri ja selkeä strategia tekevät heistä erittäin hyvän omistajan K2:lle. Olen erittäin ylpeä K2:n tähänastisista saavutuksista. Olen vakuuttunut, että kun yhdistämme voimamme CERTEGOn kanssa, nopeutamme kasvuamme yhteisen palveluvalikoiman ja kansallisen läsnäolon kautta", toteaa K2:n toimitusjohtaja Jani Saarvo

CERTEGO pyrkii johtavaksi eurooppalaiseksi kulunhallinta- ja valvontaratkaisujen asiantuntijaksi. Tärkeä osa kasvustrategiaa on ostaa yrityksiä, joiden avulla CERTEGO voi tarjota entistä kattavampia turvallisuuspalveluita asiakkailleen. 

"K2:n hankinta sopii täydellisesti strategisiin tavoitteisiimme. Haluamme kulunhallinta- ja valvontaratkaisujen markkinajohtajaksi Suomessa ja yhdistyminen vie meitä lähemmäs tavoitettamme", kiittää CERTEGO-konsernin toimitusjohtaja Jonas Granath.  

“Haluan toivottaa kaikki K2:n työntekijät tervetulleiksi CERTEGOon", sanoo Pitkänen. 

Lisätietoja: Anders Rundgren, M&A-johtaja, CERTEGO-konserni, anders.rundgren@certego.se +46 702 22 62 44 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

K2 Turvapalveluiden ja CERTEGOn johtoa allekirjoitustilaisuudessa
K2 Turvapalveluiden toimitusjohtaja Jani Saarvo, CERTEGO-konsernin toimitusjohtaja Jonas Granath sekä CERTEGO Suomen toimitusjohtaja Tuomas Pitkänen allekirjoitustilaisuudessa.
Lataa

CERTEGO - pohjoismainen turvallisuusratkaisuiden ja -palveluiden asiantuntija

CERTEGO on pohjoismainen turvallisuusratkaisuiden ja -palveluiden asiantuntija. Toteutamme asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja kattavine palveluineen koko laitteiston elinkaarelle. Suunnittelemme, asennamme, hallinnoimme ja ylläpidämme kestäviä ja älykkäitä ratkaisuja mm. lukitukseen, kulunvalvontaan, työaikaan, kameravalvontaan sekä hälytinjärjestelmään. CERTEGO toimii yli 70 paikkakunnalla Pohjoismaissa, työllistää yli 1 300 henkilöä ja liikevaihto on yli 250 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Certego

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye