Uudenmaan ELY-keskus

Lahdessa Nastolan alikulkukäytävien korjaustyöt alkoivat

Jaa

ELY-keskus korjauttaa Aurinkolan, Luhdan, Upon, Ullankankaan, Nastonharjun sekä Rauten alikulkukäytävät Lahdessa vuoden 2024 aikana. Sillat sijaitsevat Lahden Nastolan alueella maantien 312 varrella.

Kuva Upon alikulkukäytävästä Lahdessa.
Upon alikulkukäytävä Lahdessa on yksi korjattavista alikuluista.

Työt Aurinkolan ja Luhdan alikulkukäytävillä on aloitettu jo viikon 12 aikana. Liikenne ohjataan siltojen kohdalla yhdelle kaistalle rakentamistöiden ajaksi, mikä tulee paikoin ruuhkauttamaan liikennettä maantiellä 312.

Työt valmistuvat syksyn 2024 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaajana toimii:
Terhi Siltanen, ELY-keskus,
0295 021 348

Pääurakoitsijana toimii:
MPV-Infrarakenne Oy
Kalle Keskinen, 0400 565 537

Kuvat

Kuva Upon alikulkukäytävästä Lahdessa.
Upon alikulkukäytävä Lahdessa on yksi korjattavista alikuluista.
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye