Lapin ELY-keskus

Kotajoen sillan työt alkavat pääsiäisen jälkeen

Jaa

Valtatiellä 5 Kemijärvellä aloitetaan sillan peruskorjaustyöt pääsiäisen jälkeen. Kohteessa nopeutta rajoitetaan nykyisestä 60km/h 30km/h nopeuteen.

Kemijärvellä valtatiellä 5 aloitetaan Kotajoen sillan peruskorjaustyöt pääsiäisen jälkeen.

Kohteessa nopeutta rajoitetaan nykyisestä 60km/h 30km/h nopeuteen. Ajorata kavennetaan yhdelle kaistalle ja kohteeseen tulee liikennevalo-ohjaus.

Sillan korjaustyössä sillan kannesta puretaan päällysteet ja vesieristeet. Myös reunapalkit uusitaan. Korjaustyö kestää syksyyn 2024.

Urakoitsijana toimii Mestek Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

projektipäällikkö Antero Erkinjuntti, puh. 0295 037 217, antero.erkinjuntti@ely-keskus.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye