Starkin Helsingin Konalan NONSTOP 24/7 -toimipiste avautuu torstaina 28.3

Jaa

Rakennusalan nykyinen markkinatilanne ei pidättele Stark Suomea, vaan yhtiö laajentaa verkostoaan, kun Helsingin Konalan toimipiste avataan torstaina maaliskuun 28. päivä. Toimipiste palvelee rakentajia vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä NONSTOP 24/7.

- Me Starkissa panostamme ammattilaisten työtä ja hankkeita tukevien palveluiden kehittämiseen ja investoimme verkostoomme. Rakennustarvikkeissa ja niihin liittyvissä logistisissa palveluissa pitää pystyä palvelemaan kaikkina aikoina ja täsmällisesti työmaiden aikataulujen mukaan, jotta asiakkaittemme rakennusprojektit etenevät tehokkaasti. Ympärivuorokautinen aukiolo myös vapauttaa aikaa asiakaspalvelulle päivällä, kun taustatöitä, ennakkokeräystä, tavaran vastaanottoa ja lastausta voidaan tehdä hiljaisempaan yöaikaan. Suurin hyöty 24/7-palvelusta on rakennusalan ammattilaisille, mutta kuluttajienkin asiointi on monilta osin muuttunut luonteeltaan yhä enemmän ympärivuorokautiseksi, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi sanoo.

Rakennusalan tilanne on jatkunut pitkään synkeänä, erityisesti uudiskohteissa, kun asuntotuotannon aloitukset ovat seisahtuneet.

- Inflaatio ja nykyinen korkotaso jarruttavat rakentamista, ja Suomessa on myös mittava korjausvelka. Kotitalousvähennyksen kasvattaminen ja energiaremonttien tukeminen ovat keinoja, joilla olisi mahdollista elvyttää korjausrakentamista ja tukea kotitalouksia investointien käynnistämiseksi. Vaikka toivottua piristysruisketta ei juuri nyt ole näköpiirissä, haluamme kuitenkin Starkissa katsoa pidemmälle tulevaisuuteen, Päiväniemi toteaa.

Tehokkuutta ja sujuvaa asiointia yhdellä pysähdyksellä

Kattava ammattilaisen tuotevalikoima ja palvelut sekä iso puolilämmin noutohalli tekevät paikan päällä asioinnista sujuvaa ja miellyttävää. Samalla Stark palvelee laatutietoista kuluttajaa.

- Yhdellä pysähdyksellä rakentaja saa sekä noutohallin että myymälän materiaalit ja tarvikkeet. Olemme Konalassa panostaneet vahvasti pintamateriaaleihin ja ammattilaisen laajaan maalivalikoimaan. On tärkeää, että pystymme tukemaan asiakkaittemme projekteja ja työmaita, erinomaiset logistiset palvelumme ovat tässä tehokas tapa. Työmaiden tehokkuuden, hankkeiden läpiviennin sekä aikataulujen pitämisen merkitys korostuvat vaikeassa markkinatilanteessa entisestään, Päiväniemi jatkaa.

Kohti kestävämpää rakentamista

Rakennusalla on edessään myös paljon muutoksia, esimerkiksi ensi vuoden alusta voimaan tuleva rakentamislaki asettaa uusia vaatimuksia.

- Rakentamislain tavoitteena on edistää rakentamisen laatua ja kestävää kehitystä. Olemme aloittaneet valmistautumisen lain mukanaan tuomiin uusiin vaatimuksiin, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuotteiden ympäristötietoja sekä hankkeiden hiilijalanjälkiraportointia. Kehitämme myös jatkuvasti vähähiilisten tuotteiden ja materiaalien valikoimaa, Päiväniemi kertoo.

Starkin Helsingin Konalan toimipisteessä on hyödynnetty hyvin paljon kierrätettyjä kalusteita, joita on tarpeen mukaan kunnostettu. Rakennuksen kunnostamisessa Starkin tarpeisiin on kiinnitetty huomioita nykyaikaiseen tekniikkaan ja toimivuuteen, mutta myös siihen, että syntyvä hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Stark Helsinki Konala sijaitsee liikenteellisessä solmukohdassa Kehä I:n ja Vihdintien kulmassa osoitteessa Ristipellontie 1.

Yhteydenotot ja lisätiedot: 

Harri Päiväniemi, toimitusjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 040 643 1800.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

STARK - reilusti rakentajan asialla
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 000 ympäri Suomen, ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

Verkkokauppa: www.stark-suomi.fi/ 

Yhtiösivut: yritys.stark-suomi.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Tutkimus: Mökkiä ostettaessa jätetään ”remontointivara” huomattavasti useammin kuin kotia hankittaessa17.4.2024 08:45:00 EEST | Tiedote

Vain kymmenes suomalaisista ostaisi uudeksi kodikseen oman budjettihaarukkansa alapäässä olevan kohteen, joka vaatii paljon remonttitöitä, kun taas noin seitsemän kymmenestä kallistuisi hieman kalliimpaan vaihtoehtoon, jossa ei olisi akuutteja remonttitarpeita. Mökkiä ostettaessa remontointia ei siis vieroksuta läheskään yhtä paljon, selviää Stark Suomi Oy:n teettämästä tuhannen vastaajan Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksesta.

Stark selvitti, mistä syystä suomalaiset remontoivat – kauneus on 7 kertaa tärkeämpää kuin muutokset pohjaratkaisuun4.4.2024 09:25:00 EEST | Tiedote

Tuhannesta suomalaisesta kolme neljästä vastaa asuntonsa olevan vähintäänkin pienen remontin tarpeessa, selviää Stark Suomi Oy:n teettämästä Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksesta. Remontointitarve kumpuaa ensisijaisesti (63 %) halusta saada asunnosta silmää miellyttävämpi. Hieman alle puolet vastaajista puolestaan kokee paikkojen käyttöiän tulevan jo vastaan. Ainoastaan noin joka kymmenes haluaa remontoida siksi, että he kokevat asunnon pohjaratkaisun kömpelöksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye