Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohde on järjestänyt hyvinvointialueen muutossuunnitelmiin liittyviä asukastilaisuuksia. Pääsiäispyhien jälkeen on vielä kaksi tilaisuutta Kuusamossa ja Ylivieskassa

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde on järjestänyt paikallisia asukastilaisuuksia tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman liittyvistä toimenpidesuunnitelmista. Paikallisia tilaisuuksia on ollut niillä paikkakunnilla, joiden palveluihin on suunniteltu esimerkiksi yksiköiden lakkauttamisia. Ensimmäinen tilaisuus oli etäyhteydellä ja muita paikallisia tilaisuuksia on pidetty Iissä, Reisjärvellä ja Kalajoella. Seuraavat ovat Kuusamossa (2.4.) ja Ylivieskassa (4.4.).

Asukastilaisuuksissa on kerrottu toimenpidesuunnitelmien sisällöstä, valmisteluun liittyvistä lähtökohdista sekä asukkaiden palveluista jatkossa. Tähän mennessä asukastilaisuuksiin on osallistunut paikan päällä ja etäyhteydellä toista tuhatta asukasta.

Asukastilaisuuksissa asukkailla on ollut mahdollisuus kysyä ja keskustella toimenpidesuunnitelmista eri toimialueiden johdon kanssa.

Jäljellä olevista tapahtumista Kuusamossa mukana on ikäihmisten toimialuejohtaja Mervi Koski, ikäihmisten palvelualuejohtaja Hannele Pöykiö ja yhteistyö, osallisuus ja hyvinvoinnin palvelualueen yhteistyöjohtaja Marjo Riitta Tervonen.

Ylivieskassa on mukana ikäihmisten toimialuejohtaja Mervi Koski, palvelualuejohtaja Virpi Rääpysjärvi ja yhteistyö, osallisuus ja hyvinvoinnin palvelualueen yhteistyöjohtaja Marjo Riitta Tervonen. Paikalla on myös terveyden ja sairaanhoidon palvelualuejohtaja Päivi Peltokorpi.

Nämäkin tilaisuudet striimataan ja linkit löytyvät Pohteen tapahtumakalenterista.

Lue lisää:

Talouden tasapainottaminen

Kuusamon asukastilaisuus

Ylivieskan asukastilaisuus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Hallituksen kehysriihen linjauksilla toteutuessaan vaikutus Raahen ja Oulaskankaan sairaaloiden toimintaan19.4.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Hallitus teki 16.4.2024 kehysriihessään linjauksia sairaalaverkkouudistuksesta. Linjaukset koskevat perusterveydenhuollon päivystyksiä ja tiettyjen sairaaloiden erikoissairaanhoitoa sekä niissä toimivia yhteispäivystyksiä. Pohjois-Pohjanmaalla linjaukset koskisivat Raahen sairaalaa sekä Oulaskankaan sairaalaa Oulaisissa, mikäli kehysriihen linjaukset konkretisoituvat hyvinvointialueita sitovaksi lainsäädännöksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye