Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Kärsämäen sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaminen siirtyy Pohteelle 1.4. Joihinkin palveluihin tulee pieniä muutoksia

Jaa

Kärsämäen sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaminen siirtyy Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen vastuulle 1. huhtikuuta 2024. Aikaisemmin palvelut on järjestänyt yksityinen terveyspalveluyritys Terveystalo. Henkilöstö siirtyy Pohteelle liikkeenluovutuksella vanhoina työntekijöinä. Muutos ei aiheuta katkoksia asukkaiden palveluihin.

Kuva: Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Sosiaali- ja terveyspalvelujen aukioloajat ja yhteystiedot säilyvät pääosin ennallaan.  

Asiakkaat varaavat ajan Kärsämäen terveyskeskukseen entiseen tapaan. Kiireettömään hoitoon aika varataan puhelinnumerosta 044 445 6941 maanantaista perjantaihin kello 8–15. Ajanvaraus kiireelliseen hoitoon tapahtuu puhelinnumerosta 044 445 6937 maanantaista perjantaihin kello 8–16. Kärsämäen terveyskeskuksen yhteystiedot.

Hammashoitolan asiakaspalvelunumero muuttuu 1.4.2024. Jatkossa Kärsämäen hammashoitolaan varataan aika puhelinnumerosta 044 700 1844 maanantaista perjantaihin kello 8–16. Numero on sama kuin Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven hammashoitoloissa. 

Päihdepalvelujen asiakaspalvelunumero muuttuu 1.4.2024. Puhelinnumero on jatkossa 044 445 6360, eli sama kuin Pyhäjärvellä. Kärsämäen asukkaat valitsevat soittaessaan kunnaksi Pyhäjärven. Soittopyynnön voi jättää myös tekstiviestillä numeroon 045 739 59002. Viestissä pitää mainita oma nimi ja paikkakuntana Kärsämäki. 

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut, äitiys- ja lastenneuvolan palvelut sekä aikuisten mielenterveys- ja sosiaalipalvelut jatkuvat entiseen tapaan. 

Ikäihmisten palvelujen osalta palvelut jatkuvat ennallaan. Omalääkäritoiminta laajenee ikäihmisten kotihoidon ja asumispalvelujen asiakkaille. 

Vammaispalvelujen osalta palvelut jatkuvat ennallaan. Vammaispalvelun viranomaistyö on siirtynyt Pohteelle jo aikaisemmin. 

Kuntoutuksen asiakkaat voivat jatkaa apuvälineiden käyttöä tavalliseen tapaan. Huolto- tai ongelmatilanteissa tai uusissa kuntoutustarpeissa asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä Kärsämäen terveyskeskukseen. 

Henkilöstö siirtyy Pohteelle liikkeenluovutuksella vanhoina työntekijöinä eli olemassa olevilla tehtävillä ja työsuhteen ehdoilla.   

Kaikki Pohteen palvelut löytyvät verkkosivuilta osoitteesta pohde.fi

Lue lisää 

Tiedote 13.12.2023 Kärsämäen sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaminen siirtyy Pohteen vastuulle keväällä 2024 - Pohde 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hannele KoskiPalvelualuejohtaja Terveyden ja sairaanhoidon palvelut Oulun eteläinen ja Rannikko / Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Puh:044 5102020hannele.koski@pohde.fi

Minna MalilaPalvelualuejohtaja Oulun eteläinen ja Rannikko, Perhe- ja sosiaalipalvelut ja Oys psykiatria / Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Puh:040 180 8992minna.malila@pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye