Tärkeä turvallisuustiedote —Trako vetoaisojen 2015 ja 2018 markkinatutkimus

Jaa

TMT. Malinen Oy:n ja Trailerkomponenter AB:n tiedotuskirje asiakkailleen.

Vetoaisa
Vetoaisa

Traficomin markkinatutkimustestin tulos:

  • Testin tulos osoittaa, että 1.5.2013 - 5.10.2013 valmistetun Trako 2015 vetoaisan lukitusaukossa on havaittu murtumisvaara ja vetoaisat voivat olla merkittävästi yhteensopimattomia ja vaarallisia komponentteja.
  • 5.10.2013 jälkeen valmistettu Trako 2015 vetoaisa eroaa merkittävästi tyyppihyväksynnän mukaisesta rakenteesta.
  • 15.10.2015 jälkeen valmistettu Trako 2018 vetoaisa eroaa merkittävästi tyyppihyväksynnän mukaisesta rakenteesta.


Traficomin päätöksen perusteella Trailerkomponenter AB:n 2015 ja 2018 vetoaisojen käyttö on lopetettava Suomessa ja sarjanumero on ilmoitettava välittömästi sille toimijalle, keneltä vetoaisa on hankittu.

Toteutettavat toimet ovat seuraavat:

  1. Ensisijaisesti korjataan tai vaihdetaan toiseen vetoaisaan
  2. Toissijaisesti vedetään pois markkinoilta.

Tee tämä

Kyseisiä vetoaisoja käyttävien tulee olla yhteydessä siihen toimijaan, jolta vetoaisa on hankittu. Päällirakentajana ja/tai vetoaisan jälleenmyyjänä ota välittömästi yhteyttä Trailerkomponenterin Suomen jälleenmyyjään TMT. Malinen Oy:hyn tai Trailerkomponenter AB:hen alla olevien yhteystietojen mukaan.

null
Vetoaisa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Trailerkomponenter AB
Hagalundsgatan 1
595 94 Mjölby, Ruotsi
Yhteyshenkilö: Sakari Karinkanta
+46 70 6194140
Sakari.karinkanta@trako.se

TMT. Malinen Oy
Vanhatie 16
15210 Lahti
Yhteyshenkilö: Roni Keituri
+358 3 8820500
info@tmt.fi

Kuvat

Vetoaisa
Vetoaisa
Lataa
Vetoaisa
Vetoaisa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

TMT. Malinen Oy on vuonna 1958 perustettu yritys. Yrityksen pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Lahdessa. Tytäryhtiömme TMT. Malinen Baltic on osa TMT Groupia ja se vastaa myynnistä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. www.tmtbaltic.ee

Asiakkaitamme ovat päällirakentajat, korjaamot, kuljetusliikkeet, valmistava teollisuus, pelastustoimen yritykset sekä puolustusteollisuus. 

Valmistamme vakiotuotteiden lisäksi  monen tyyppisiä erikoistuotteita erilaisiin kuljetusratkaisuihin. Syvän asiakassovellusosaamisen myötä voimme tarjota asiakkaille räätälöityjä tuotteita, teknistä osaamista, innovatiivisia ratkaisuja ja erinomaista saatavuutta turvallisen, tehokkaan ja kestävän kuljetuksen takaamiseksi. 

Tarjoamme asiakkaillemme tyyppihyväksyttyjä alleajo- ja sivusuojia ja työkalulaatikoita, kuormakiinnitysratkaisuja, alumiiniprofiileita sekä kuormalavoja, laitoja ja takaovia sekä laajan valikoiman tunnettujen brändien tuotteita. 

Tuotteitamme myy myös tunnetuimmat jälleenmyyntiketjut Suomessa.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta TMT. Malinen Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye