Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilmoittautuminen lasten Hoppis-kesälomaleireille on nyt auki!

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut järjestää kesäkuussa Hoppis-liikuntaleirejä 1.-6. –luokkalaisille. Leirejä järjestetään Vaasan eri asuinalueilla, esimerkiksi Huutoniemellä, Isolahdessa, Sundomissa ja Suvilahdessa.

Kaikki leirit ovat kaksikielisiä ja kestävät joko neljä tai viisi päivää. Toimintaa leireillä on klo 8.30-15. Leirien kokoontumispaikkoina toimivat koulut ja urheiluhallit sekä niiden lähiympäristöt.

-Tarjolla on monipuolista ja hauskaa liikuntaohjelmaa, kuten leikkimistä ja pelailua ulkona tai liikuntasalissa, sään salliessa retkeilyä ja uintia sekä sosiaalista ryhmätoimintaa, kertoo vastaava liikunnanohjaaja Henry Söderlund.

Ilmoittautuminen verkkokaupan kautta

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu Vaasan kaupungin verkkokaupan kautta. Ilmoittautumisaikaa on 26.5. saakka. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen: https://market.vaasa.fi/tuote-osasto/liikunta-ja-nuoriso/liikuntaleirit/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

vastaava liikunnanohjaaja Henry Söderlund, puh. 040 586 2804, henry.soderlund@vaasa.fi

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koko perheen pyöräilypäivä käynnistää pyöräilyviikon – Vaasassa viikko täynnä pyöräilyaiheista ohjelmaa23.4.2024 15:31:52 EEST | Tiedote

Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään jälleen toukokuussa. Vaasassa viikko polkaistaan käyntiin lauantaina 4.5., kun koko perheen pyöräilypäivä valtaa kauppatorin. Viikon aikana tarjotaan myös ilmainen aamupala pyöräileville, järjestetään pyöräilytempaus kaikilla Vaasan seitsemällä nuorisotilalla sekä poljetaan Vaasan ladun johdolla Närvänmutkan laavulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye