Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hei nuoret: nyt on jaossa 2000 euroa tapahtumiin ja projekteihin!

Jaa

Vaasan nuorisovaltuusto myöntää avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan. Avustusta voi hakea esimerkiksi nuorten järjestämään projektiin tai tapahtumaan, pienryhmien harrastustoimintaan tai osarahoitukseksi suurempaan projektiin. Hakuaika päättyy 30.4.2024.

Rahaa on jaossa yhteensä 2 000 euroa. Avustusta voivat hakea 13–29-vuotiaista nuorista koostuvat ryhmät, jossa on vähintään kaksi nuorta. Ryhmän jäsenten on asuttava tai opiskeltava Vaasassa.

Hae avustusta! www.vaasa.fi/tietoa-vaasasta-ja-seudusta/ota-yhteytta/avustukset/nuorisovaltuuston-toiminta-avustus-nuorille/

Tuen avulla voi järjestää esimerkiksi konsertin, kilpailun tai lanit

Avustusten avulla nuorisovaltuusto haluaa aktivoida muita nuoria toteuttamaan esimerkiksi tapahtumia, joista mahdollisimman moni nuori pääsee osalliseksi.

-  Nuorilla on jälleen kerran oiva tilaisuus toteuttaa ideoitaan! Suosittelen lämpimästi kaikkia kiinnostuneita tarttumaan mahdollisuuteen ja hakemaan rahoitusta hankkeelleen. Tuen avulla voi järjestää vaikkapa konsertin, urheilukilpailun tai isot lanit! Toivon avustusten myötä Vaasaan syntyvän hienoja nuoria osallistavia projekteja, kommentoi nuorisovaltuuston puheenjohtaja Aaro Helo.

Avustusta saavat nuorten suunnittelemat ja toteuttamat hankkeet

Avustusta saavan hankkeen tulee olla nuorten suunnittelema, toteuttama ja se pitää lopuksi arvioida raportointilomakkeella.

Nuorisovaltuusto päättää avustuksien saajat ja avustusmäärät kokouksessaan 16.5.2024. Avustettu toiminta tulee järjestää kesä- ja joulukuun välisenä aikana vuonna 2024.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

nuorisoasiainkoordinaattori Ari Kupari, puh. 040 1730745, ari.kupari@vaasa.fi

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ett träd för alla Vasabor – kom med i planteringstalkot!18.4.2024 13:17:37 EEST | Tiedote

Det kommer att planteras 70 000 nya träd i Vasa under de kommande åren. Målet för projektet Ett träd för alla Vasabor är att jämna ut koldioxidutsläppen från byggprojekt och kompensera för att det avlägsnas träd, stödja Vasas mål om klimatneutralitet samt att fira att stadens befolkning ökar och når upp till ett nytt tiotusental. Även invånare, sammanslutningar och företag bjuds in att delta i ett planteringstalko.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye