Vaski Group OyVaski Group Oy

Lehdistötiedote: Vaski Group Oy laajentaa toimintaansa ostamalla Pivatic Oy:n

Jaa
Vaski Group Oy ja Pivatec henkilöstöä

Vahvaa kasvua tavoitteleva seinäjokelainen Vaski Group Oy laajenee ostamalla Hyvinkäällä toimivan Pivatic Oy:n. Tämä strateginen askel on merkittävä virstanpylväs Vaskille sen jatkaessa asemansa vahvistamista teollisuudessa ja pyrkii huippuosaamiseen valmistuksessa ja innovoinnissa.

Molempien yritysten tilauskanta vuodelle 2024 on yli 11 miljoonaa euroa ja fuusion jälkeen yritysten yhdistetty liikevaihto on yli 25 miljoonaa euroa. Vaski Groupin alla tulee työskentelemään noin 100 henkilöä.

Vaski vahvistaa merkittävästi kelankäsittelylaitteiden valmistamista Pivaticin keskittyessä ohutlevyn lävistys- ja taivutuslinjojen valmistukseen.

Vaski Groupin omistaja Michael Mansour on tyytyväinen kauppaan: ”Vaski on kasvanut
merkittävästi viimeisen 4 vuoden aikana ja olen innoissani tästä yhdistelmästä, joka luo uuden markkinajohtajan kelalinjajärjestelmiin tuomalla Pivaticin 50 vuoden osaamisen osaksi Vaski Groupia.”

Pivaticin toimitusjohtaja Jan Tapanainen lisää: ”Olen erittäin tyytyväinen tästä fuusiosta, joka luo Groupille merkittäviä synergioita. Yhdessä olemme markkinajohtaja kelalinjajärjestelmissä ja tavoitteenamme on kasvaa merkittävästi tulevina vuosina ohutlevytyöstökoneiden järjestelmätoimituksissa.”

Vuonna 2023 yli 18% Vaskin liikevaihdosta kohdistettiin tutkimus- ja kehitystoimintaan, mikä osoittaa Vaskin sitoutumisen teknologian edistämiseen. Sitoutumalla innovaatioon ja laatuun, Vaski Group aikoo hyödyntää asiantuntemustaan Pivaticin kehittämisessä ja vahvistaa sen tutkimus- ja kehitystoimintaa.

Sekä Vaski että Pivatic ovat vakiinnuttaneet asemansa kansainvälisinä yrityksinä ja yli 90% tuotteista viedään ulkomaille. Vaski on perustettu 2015 alun perin Rodstein-nimellä. Pivatic puolestaan juhlii ensi vuonna 50-vuotisjuhliaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanne Pohto-Viita (suomeksi)
Marketing Manager, Vaski Group Oy
+358 50 373 4902
hanne.pohto-viita@vaski.com

Michael Mansour (englanniksi)
CEO, Vaski Group Oy
+358 40 045 0458
michael.mansour@vaski.com

Jan Tapanainen (suomeksi ja englanniksi)
CEO, Pivatic Oy
+358 50 537 0619
jan.tapanainen@pivatic.com

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaski Group Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye