HUS

HUSin Kipuklinikka muuttaa Ruoholahteen

Jaa

HUSin Kipuklinikka muuttaa 17.–18.4.2024 Ruoholahteen Itämerenkadulle. Toiminta uusissa tiloissa alkaa perjantaina 19.4.

Vastaanotolle tuleville potilaille on lähetetty kirjeenä tai tekstiviestinä muistutus yksikön uudesta sijainnista. Poliklinikan takaisinsoittonumero pysyy ennallaan. 

Kipuklinikan uusi osoite on Itämerenkatu 5 A, Helsinki. Kipuklinikka toimii rakennuksen sisääntulokerroksessa. Samoissa tiloissa toimi aiemmin HUSin Ruoholahden Naistentautien poliklinikka.

Viimeiset potilasvastaanotot Kipuklinikan entisissä tiloissa Ortonin kiinteistössä Ruskeasuolla järjestetään 16.4. ja yksikkö on suljettuna muuton ajan. Mahdollisissa omaan vastaanottoaikaan liittyvissä kysymyksissä kehotamme olemaan yhteydessä poliklinikan takaisinsoittonumeroon. Yhteystiedot löytyvät Kipuklinikan internetsivuilta. 

Kipuklinikalla hoidetaan monialaisesti pitkittynyttä kipua sairastavia potilaita koko HUSin alueelta. Yleisimmät potilasryhmät ovat erilaisista selkäkivuista, hermovauriokivuista ja vammojen jälkeisistä kivuista sekä syöpäkivuista kärsivät potilaat. Lisätietoja medialle: 

HUSin mediapalvelun yhteystiedot 

Avainsanat

Tietoa HUSista

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

HUSissa saa vuosittain hoitoa lähes 700 000 potilasta. Meillä työskentelee liki 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudellamaalla. Lisäksi meille on keskitetty koko Suomen ja Etelä-Suomen yhteistyöalueen monien harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS – Vaikuttavinta hoitoa

HUSin mediapalvelu palvelee mediaa ma–to klo 10–16, pe klo 10–15 numerossa 050 427 2875 tai sähköpostitse viestinta@hus.fi.

hus.fi

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye